Головна Новини Політика вибори Зеленський жорстко звернувся до місцевої влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський жорстко звернувся до місцевої влади

На думку президента, місцева влада напередодні виборів порушує всі карантинні обмеження

20 жовтня 2020, 11:27 comments1044
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський в щорічному зверненні до депутатів і народу країни в стінах Верховної Ради знову заговорив про пандемію COVID-19. Про це повідомляє "Новий час" з посиланням на кореспондента в стінах парламенту.

Зеленський жорстко звернувся до місцевої влади

На думку Зеленського, місцева влада напередодні виборів порушує всі можливі карантинні обмеження, щоб сподобається виборцям і залишитися на ще один термін.

"Ні для кого не секрет, що місцева влада хоче подобатися своєму електорату. Тим більше коли до виборів залишається так мало часу. Через це постійні порушення карантинні обмеження, наплювацьке ставлення до рішень уряду. Виходить у нас така невигадлива гра: погані поліцейські сидять в столиці, а хороші — на місцях. Але ви зрозумійте: кількість голосів у вашу підтримку може і буде більше, але все смерті та хвороби — на вашій совісті ", — заявив Зеленський.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні різко збільшилася кількість смертей від коронавірусу.

За вчора коронавірус виявили ще у 5469 українців. Найбільше нових випадків цього разу в Києві. Інфекцію підхопили ще 462-є столичних жителів. І вперше за довгий час показники по приросту хворих тут стали вище, ніж в Харківській області. Там, до речі, число пацієнтів з Covid-19 зросла на 446 осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини