Головна Новини Політика вибори За особистим дзвінком Зеленського в Одесі з виборів зняли кандидата в мери Голубова, - Молчанов
commentss НОВИНИ Всі новини

За особистим дзвінком Зеленського в Одесі з виборів зняли кандидата в мери Голубова, - Молчанов

Політолог розповів, чому партію Дмитра Голубова зняли з виборів в Одесі

6 жовтня 2020, 17:35 comments2923
Поділіться публікацією:

Політолог Кирило Молчанов заявив, що вказівка зняти кандидата в мери Одеси Дмитра Голубова і його партію "Блок Дмитра Голубова" з виборчих перегонів дав особисто Президент України Володимир Зеленський. Про це він написав на своїй сторінці в фейсбуці.

За особистим дзвінком Зеленського в Одесі з виборів зняли кандидата в мери Голубова, - Молчанов

"Вперше в історії країни Президент особисто подзвонив із зазначенням зняти з виборів кандидата в мери Одеси! Мова йде про Дмитра Голубова, якого сьогодні зняли з виборчих перегонів за рішенням суду. Позови проти нього подали" Слуги народу "нібито через проблеми з реєстрацією. але реальною причиною була величезна підтримка Голубова в Одесі. За даними соцопитувань, він впевнено виходив до другого туру. Таким чином, рухнув план ОП з виходом Філімонова у 2-й тур і подальшого зливу виборів в Одесі під Труханова ", — зазначив Кирило Молчанов.

Кирило Молчанов назвав цей інцидент застосуванням адміністративного ресурсу.

У свою чергу, сам Дмитро Голубов також розповів про тиск на суд з боку президента України.

"За моєю інформацією, Зеленський особисто дзвонив голові суду і описав, що відбудеться з суддями, які спробують прийняти законне рішення і залишити нашу команду в гонці. Після цього, на прохання Зеленського, керівник обласного СБУ Віктор Доровський повторив загрозу посадити в тюрму суддів вже при особистій зустрічі з головою апеляційного суду Одеської області. Паралельно співробітники СБУ приїжджали до членів територіальних комісій додому і намагалися змусити дати свідчення про якісь порушення в поданій мною і моєю партією документації. Таких брудних виборів в Одесі ще не було ніколи. і причина — боязнь правлячої партії начисто програти вибори в південній столиці ", — сказав Дмитро Голубов.

Голубов зазначив при цьому, що залишається в політиці і буде "далі відстоювати інтереси одеситів".

Нагадаємо, підставою для судового позову стала нібито невірно оформлена оплата застави для участі в місцевих виборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини