Головна Новини Політика вибори "Все і так зрозуміло": Лукашенко не буде робити собі рекламу перед виборами
commentss НОВИНИ Всі новини

"Все і так зрозуміло": Лукашенко не буде робити собі рекламу перед виборами

ЦВК Білорусі позначила, що чинний президент Олександр Лукашенко відмовився від свого права виступати з передвиборними промовами по телебаченню і на радіоефірах

14 липня 2020, 19:17 comments1162
Поділіться публікацією:

Голова Республіки Білорусь Олександр Лукашенко не стане використовувати право про виступи з президентською програмою через засоби масової інформації напередодні виборів. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на білоруський ЦВК.

"Все і так зрозуміло": Лукашенко не буде робити собі рекламу перед виборами

"Чинний глава держави Олександр Григорович Лукашенко балотується на новий термін, відмовився від наданого йому виборчим законодавством часу на передвиборні виступи (на радіо і телебаченні)", — наводить повідомлення ЦВК агентство РІА.

Зазначимо, що вибори президента в Білорусі відбудуться 9 серпня. Лукашенко, який займає вищий державний пост з 1994 року, буде балотуватися вже в шостий раз.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Центральна виборча комісія Білорусі відмовила в реєстрації кандидатом головному конкурентові Лукашенко Віктору Бабарико.

Як повідомляє джерело, глава ЦВК запропонувала не реєструвати Бабарико кандидатом у президенти Білорусі, і члени комісії одноголосно підтримали таке рішення. Основна причина недопуску — невідповідність декларації про доходи та майно і участь іноземної організації в його передвиборній кампанії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини