Головна Новини Політика вибори Внутрішньопартійну політику ОПЗЖ визначає саме Медведчук - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Внутрішньопартійну політику ОПЗЖ визначає саме Медведчук - експерт

Віктор Медведчук ще раз підтвердив, що він керує партією

25 вересня 2020, 17:36
Поділіться публікацією:

Ситуація навколо кандидатури на пост мера Миколаєва від партії "Опозиційна платформа — За життя" яскраво продемонструвала, що саме глава її Політради Віктор Медведчук керує цією політсилою. Таку думку в своєму блозі на "Я — Кореспондент" висловив політичний експерт Кирило Кіквідзе.

Внутрішньопартійну політику ОПЗЖ визначає саме Медведчук - експерт

"Дивовижна ситуація перед виборами склалася в Миколаївській області. У партії "Опозиційна платформа — За життя" довгий час не могли вирішити, хто піде в мери Миколаєва. У підсумку своє вирішальне слово сказав Віктор Медведчук, в черговий раз підтвердивши, хто насправді керує партією ", — пише аналітик.

За інформацією Кіквідзе, ще влітку найбільш вірогідним кандидатом від ОПЗЖ на мерських виборах в Миколаєві називали екс-депутата з парламентської групи "Відродження" Артема Іллюк. Його ж кандидатуру активно просувала група Бойко-Льовочкіна. Юрій Бойко навіть з'являвся на публічних заходах разом з Іллюк і вже встиг анонсувати в соцмережах, що саме той піде в мери.

"Але в серпні в Миколаїв приїхав депутат і близький соратник Віктора Медведчука Юрій Загородній, який очолив партійну облорганізацію ОТЗЖ. Виявилося, що у Медведчука в Миколаєві своя кандидатура — це Владислав Чайка "- пише блогер.

В області почався перегляд партійних списків ОПЗЖ на виборах до міської та обласної рад. А внутрішньопартійна боротьба, за спостереженнями Кирила Кіквідзе, привела до того, що напередодні подачі документів на головному партійному сайті ОПЗЖ з'явилося дві новини — одна про висунення Іллюк в мери від міської організації ОПЗЖ, друга — про висунення Чайки, від обласної організації. Група Льовочкіна-Бойка навіть привернула до внутріпартійного конфлікту підконтрольне ЗМІ — матеріал про висунення Іллюк з'явився на сайті "Подробности", а сюжети транслювалися на телеканалі "Інтер" і 23 вересня, і 24 вересня, коли вже здали документи на реєстрацію Чайки!

"Про що це говорить? Про те, що Льовочкін-Бойко-Фірташ з останніх сил намагалися протягнути свою креатуру. Але останнє слово було за Медведчуком. І від ОПЗЖ в мери Миколаєва піде Владислав Чайка, креатура Віктора Медведчука, — робить висновок експерт. — Таким чином, ми ще раз побачили, хто реально приймає рішення в ОПЗЖ. Групі Льовочкіна-Бойка в просуванні своїх протеже не допоміг навіть Фірташ з його медіа-ресурсами ".

Як раніше повідомляли "Коментарі", Віктор Медведчук висловився про права російськомовних громадян України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини