Головна Новини Політика вибори Влада боїться перемоги партії Медведчука, тому намагається її заборонити, - Кушнір
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада боїться перемоги партії Медведчука, тому намагається її заборонити, - Кушнір

Партія Медведчука на сході і півдні України займає лідируючі позиції, - політичний експерт

19 серпня 2020, 12:20
Поділіться публікацією:

Перед місцевими виборами українська влада буде намагатися зробити все, щоб не допустити перемоги "Опозиційною платформи — За життя". У цьому впевнена політичний експерт Світлана Кушнір. Реальна підтримка партії Віктора Медведчука зростає і це неможливо не помітити, сказала вона в ефірі телеканалу "112 Україна".

Влада боїться перемоги партії Медведчука, тому намагається її заборонити, - Кушнір

Віктор Медведчук. Фото: Прес-служба ОПЗЖ

Шанси на перемогу в східних і південних регіонах у ОПЗЖ вже зараз вищі, ніж у партії влади, стверджує експерт. Щоб уникнути поразки, противники партії Медведчука можуть піти на будь-які технології. За словами Кушнір, першим кроком стало скасування виборів на Донбасі.

"Центральна виборча комісія перевищила свої повноваження і обмежила в своїх конституційних правах понад півмільйона українських громадян", — вважає Кушнір.

При цьому, експерт впевнена, що рішення ЦВК про скасування виборів є винятково політичним і викликано тим, що влада боїться перемоги ОПЗЖ. Також вона зазначила, що спроби влади заборонити партію Медведчука можуть демонструвати її політичне безсилля перед опозицією.

"На тих територіях, зрозуміло, перемагає партія Медведчука" Опозиційна платформа — За життя ", так як вони там працюють. Це їхній базовий регіон. А те, що зараз робить влада — це політична технологія і адміністративний тиск. Наприклад, в Чернігові перемагає одна партія — заборонимо її, у Львові інша — її теж заборонимо. Коли влада не знає, як боротися політичними методами, не може змагатися зі своїми опонентами і вести якийсь конструктивний діалог, то тоді вона все забороняє ", — додала Світлана Кушнір.

Раніше Віктор Медведчук сказав про те, що влада могла скасувати вибори в 18 громадах Донбасу через страх їх програти.

"Причина полягає в тому, що Зеленський і його оточення розуміють: вони з тріском програли б вибори в цих громадах. Щоб не демонструвати всій країні позамежний рівень розчарування у владі жителів Донецької і Луганської областей, Зеленський і його оточення пішли на безпрецедентний крок - позбавили громадян Україна їх невід'ємного конституційного права обирати і бути обраними. Рішенням Центральної виборчої комісії такого права були позбавлені 500 тис. чоловік ", — зазначив політик.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, через що МОЗ може наполягати на скасуванні місцевих виборів в Україні 25 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини