Головна Новини Політика вибори Вибори у Білорусі: головному конкурентові Лукашенко довелося вивезти з країни дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори у Білорусі: головному конкурентові Лукашенко довелося вивезти з країни дітей

Кандидат у президенти Білорусі Світлана Тихановська неодноразово отримувала погрози про арешт і для безпеки відправила дітей у Євросоюз

21 липня 2020, 18:48
Поділіться публікацією:

Головний конкурент Олександра Лукашенка на виборах глави Республіки Білорусь Світалана Тихановська заявила, що відправила дітей в одну з країн Євросоюзу до завершення президентських виборів. Про це повідомляє білоруське агентство TUT.by.

Вибори у Білорусі: головному конкурентові Лукашенко довелося вивезти з країни дітей

Так, за словами політика, таке рішення вона була змушена прийняти після того, як їй неодноразово почали надходити погрози про арешт, а також вилучення дітей.

"Моя 4-річна дочка і 10-річний син зараз в безпечному місці", — зазначила кандидат.

В Євросоюз Тихановська  відправила своїх спадкоємців за допомогою своєї подруги, редактора заблокованого в Білорусі порталу "Хартія 97", Наталії Радіної, яка знаходиться там у професійному відрядженні.

"Я займалася зараз переїздом сюди дітей кандидата в президенти Білорусі Світлани Тихановської. Вона звернулася до мене за допомогою, і наша команда вирішила їй допомогти. Дітей ми вивезли, оскільки їй дійсно погрожували їй погрожували арештом і тим, що заберуть її дітей", — зазначила Радіна.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мітинг в підтримку кандидата Світлани Тихановской зібрав тисячі білорусів на головній площі в центрі Мінська.


Читати повністю: https://news.tut.by/economics/693420



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини