Головна Новини Політика вибори Вадим Рабинович: "Якщо влада буде йти тим же шляхом, нас чекають парламентські і президентські вибори"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вадим Рабинович: "Якщо влада буде йти тим же шляхом, нас чекають парламентські і президентські вибори"

Народний депутат Вадим Рабинович дав прогноз про майбутнє України

2 жовтня 2020, 17:13
Поділіться публікацією:
















"Зелена" влада заводить країну в економічний глухий кут, і якщо далі йти тим же шляхом — Україну чекають парламентські вибори, і вже в наступному році. Такий прогноз зробив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадим Рабинович в ефірі ток-шоу "Пульc" на телеканалі "112 Україна".

Вадим Рабинович: "Якщо влада буде йти тим же шляхом, нас чекають парламентські і президентські вибори"

"Україна — це країна з непередбачуваним і минулим, і майбутнім. Тому, що тут буде через два тижні, невідомо. Але після того, як коміка Філімонова" зелені "висунули в мери Одеси, складно собі уявити, що може бути далі. Тим не Проте, я думаю, що вже в наступному році ми "приречені" як мінімум на парламентські вибори ", — не виключив політик.

Співголова партії "Опозиційна платформа — За життя" звернув увагу на те, що сьогоднішня влада заводить країну в економічний глухий кут.

"Знаєте, я думаю, що треба не соромитися і сказати: той економічний глухий кут, в який завела нас" зе-влада ", все одно призведе до катаклізмів, що сприяє мегасдвігам в країні. І якщо цю владу не зупинити, то, на жаль, буде дуже погано ", — заявив народний депутат.

Співголова партії "Опозиційна платформа — За життя" також не виключив освіти у Верховній Раді "на перший погляд непоєднуваного, непередбачуваного і вибухонебезпечного більшості з" зелених "і всіх інших, представники якого просто усвідомлюють, що вони несуть відповідальність за країну і відставлять політичну риторику" .

Це, звичайно, варіант гіпотетичний! Але те, що парламентські вибори будуть — можете не сумніватися. Кажу вам як "місцева Ванга"! "- заявив Вадим Рабинович.

Разом з тим, продовжив політик, робота в регіонах України перед місцевими виборами "відкрила безліч нових здібних людей з нашої команди ОТЗЖ, які готові і можуть йти у велику політику і принести користь країні".

"Так, в Одесі чудово працює Тетяна Плачкова, Ігор Абрамович в Запоріжжі — теж чудова людина, яка працює блискуче, і я думаю, що на парламентських виборах доручимо йому курирувати і Запорізьку та Дніпропетровську область ... Я не буду хвалити всіх своїх колег, а просто хочу сказати: на місцях у "Опозиційною платформи — За життя" є багато нових молодих людей, які хочуть щось змінити в своїй країні, регіоні, місті. Повірте, не все так сумно, як це може здатися на перший погляд! так , і Ющенко, і Порошенко, і Зеленський давали українцям надію на те, що "він то вже точно все змінить ...", але ми завжди помилялися. Тому важливо не помилитися в черговий раз і все-таки спробувати побудувати успішну, хорошу країну! "- резюмував Вадим Рабинович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини