Головна Новини Політика вибори В ОП пояснили, чому Зеленський є легітимним президентом
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП пояснили, чому Зеленський є легітимним президентом

Як повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, в умовах війни неможливо провести вибори президента України. В інтерв’ю The Telegraph він підкреслив, що з цього питання у суспільстві є абсолютний консенсус

1 березня 2024, 16:15
Поділіться публікацією:

У суспільстві зараз превалює думка, що під час війни неможна забезпечити прозорий та конкурентний електоральний процес, підкреслив Михайло Подоляк.

В ОП пояснили, чому Зеленський є легітимним президентом

Михайло Подоляк

При цьому, підкреслив він, у суспільстві враховують різні параметри цього питання як безпекові, так і фінансові. Їх сьогодні вирішити неможливо.

Разом з тим, радник голови Офісу президента не виключив, що з часом думка українців щодо необхідності виборів під час війни може змінитися.

"Але сьогодні президент України є абсолютно легітимною фігурою. Тому що суспільство вважає його легітимним і юридично він є легітимним",
— заявив Подоляк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за словами голови ГУР Кирила Буданова, Росія хоче організувати в Україні Майдан-3. В Кремлі планують створити таку ситуацію, щоби після 20 травня поставити під питання легітимність всіх рішень української влади. Розрахунок на те, що військові не розумітимуть, кому вони мають підпорядковуватися, що викличне дезорієнтацію. Після цього РФ планує десь у червні піти у великий наступ та захопити нові території.

Разом з тим, як заявив військовий Петро Шуклінов, в Україні можливий Майдан-3 тільки якщо цього по-справжньому захоче народ, а також, якщо будуть організатори, які зможуть повести за собою людей. Ні того, ні іншого зараз в Україні немає, каже військовий. Прості українці прекрасно розуміють, що в країні війна і першочергово треба перемогти ворога. До того ж, каже Шуклінов, люди, які здатні повести за собою, зараз знаходяться на фронті. При цьому він підкреслив, що тільки в Росії думають, що Майдан можна організувати, проплативши у ньому участь, але це не так.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

5 березня 2024, 11:32

ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій КЛОУНзеленський ЗДОХНИ СYКА РАЗОМ З ХРЯКОМ петьком порошенком!!!!!

Ігор

1 березня 2024, 16:39

Ми не сумніваємось в легітимності корумпованого Фюрера Януковича Лукашенка ... Досить вже юдейнічати і визначати легітимну думку українців простим опитуванням. Проводьте вибори в тій Україні, яка лишилась і з тим населенням, яке лишилось. Це ви привели ці розбірки в Україну, це ви втратили території і населення. То досить цим користуватись собі на користь і шкоду Україні! Досить обрізаної односторонньої правди! Набрид нацистский концтабір юдейців де, як у Палестині - ніколи вже не настане час для титульної нації.


Новини