Головна Новини Політика вибори Українцям розповіли, як голосувати на самоізоляції
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям розповіли, як голосувати на самоізоляції

Щоб проголосувати з дому, до 23 жовтня треба написати відповідну заяву

17 жовтня 2020, 11:16
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов сьогодні під час брифінгу розповів, як зможуть проголосувати українці на місцевих виборах 25 жовтня, якщо вони знаходяться на самоізоляції.

Українцям розповіли, як голосувати на самоізоляції

Так, за словами глави МОЗ, люди, які змушені перебувати на самоізоляції повинні будуть подати заяву до територіальної виборчої комісії до 23 жовтня. До заяви необхідно також прикріпити довідку медичної установи про стан здоров'я. Це необхідно, щоб відповідний виборчу дільницю прийняв рішення щодо їх включення в список виборців для голосування за місцем перебування.

Відповідну довідку може дати лікар або зі своїм лікарем.

Нагадаємо, сьогодні в Україні зафіксовано ще один антирекорд за кількістю нових випадків зараження коронавірусів. За останню добу COVID -19 виявили у 6410 чоловік . Станом на 9.00 17 жовтня в нашій країні через коронавируса вже померли 5517 осіб. У той же час 124 113 осіб виздоровелі.Кроме офіційно підтверджених випадків захворювання коронавірусів, сьогодні також надійшли 6930 повідомлень про підозру зараження захворюванням. Кількість зареєстрованих повідомлень про підозру на COVID-19 вже досягло 363 644. Всього проведено 2 765 787 тестувань методом ПЛР. За добу одужали 2194 людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини