Головна Новини Політика вибори У "Слузі народу" зізналися, що "нових облич" на місцевих виборах не буде
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" зізналися, що "нових облич" на місцевих виборах не буде

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко зазначив. що кандидатів на місцеві вибори підбирати складніше. ніж на парламентські

30 червня 2020, 19:30 comments1163
Поділіться публікацією:

Партія "Слуга народу" буде висувати кандидатів на місцевих виборах з тих, хто вже раніше займався політикою, а тому практика "нових облич" в даному випадку скасовується. Про це розповів голова партії Олександр Корнієнко в інтерв'ю виданню "Сьогодні".

У "Слузі народу" зізналися, що "нових облич" на місцевих виборах не буде

Так, за словами нардепа, на відміну від підбору кандидатів на парламентських виборах, на місця вибрати людей, які раніше в політиці "не світилися" виявилося більш складним завданням. При цьому основна вимога до політиків, які заявлять про себе, балотуючись на місця в міських і сільських радах, залишається колишньою.

"Зрозуміло, це не вибори у Верховну Раду, де ми знайшли нових людей у список на округи. На місцевому рівні, особливо в ОТГ, будуть люди, які так чи інакше раніше були в політиці. Але якщо вони поділяють наші цінності, мають активну позицію, не є представниками кланів, не помічені в корупційних схемах — вони будуть нашими депутатами", — зазначив Корнієнко.

При цьому він додав, що на даний момент в партії активно готуються до майбутніх виборів, але найбільш пікова фаза передвиборної кампанії стартує в штабах уже з серпня.

"Третій етап перезавантаження влади буде реалізований", — переконаний голова "Слуги народу".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Слуги народу" як і раніше не можуть визначитися, хто буде балотуватися під їх брендом на проміжних виборах в Чернігівській області на 108 округ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини