Головна Новини Політика вибори У "Слузі народу" проблеми з географією України: борд з агітацією розміщений не в тому регіоні
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" проблеми з географією України: борд з агітацією розміщений не в тому регіоні

Крім як проблем з географією, "Слуги народу" не дружать ще й з пунктуацією

24 вересня 2020, 18:12
Поділіться публікацією:

Курйозний випадок при підготовці до місцевих виборів стався в Миколаївській області. Про це повідомляє регіональний новинний сайт Преступности.нет.

У "Слузі народу" проблеми з географією України: борд з агітацією розміщений не в тому регіоні

Фото: Преступности.нет

5 вересня в Україні стартувала передвиборча кампанія до місцевих виборів. Фракція "Слуга народу" також веде агітацію, активно завойовуючи голоси виборців в тому числі і через політичну рекламу.

Але навіть під час такого серйозного процесу піарники партії допускають промахи. Нещодавно на виїзді з міста Очаків, який знаходиться в Миколаївській області очевидці зняли білборд. На вигляд це звичайний рекламний щит, за одним лише винятком — слуги народу в ньому звертаються не до жителів Миколаївщини, а до уродженців Херсонській області: "Херсонщина — це ти! Як ти вирішиш, так і буде ".

Відомо, що це вже не перший конфуз партії. Так, на початку серпня в Закарпатській області з'явилися борди з зображенням чотирьох місцевих народних обранців від "Слуги народу". Гасло на рекламі було написане з пунктуаційної помилкою — не вистачало коми перед союзним словом "хто".

У ”Слузі народу” проблеми з географією України: борд з агітацією розміщений не в тому регіоні - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Росії 35-річна прибиральниця виграла місцеві вибори на посаду голови сільської адміністрації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини