Головна Новини Політика вибори У Садового з'явився серйозний конкурент на виборах мера Львова за версією читачів "Коментарів"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Садового з'явився серйозний конкурент на виборах мера Львова за версією читачів "Коментарів"

"Коментарі" разом з читачами намагаються визначити політичні симпатії українців у великих містах

23 жовтня 2020, 13:30
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа RATINGS: Comments.UA підбивають підсумки серії опитувань, в рамках яких ми з'ясували — кому українці прямо зараз готові довірити посади мерів найбільших міст країни. На черзі — Львів, де позиції нинішнього мера міста Андрія Садового як і раніше сильні.

У Садового з'явився серйозний конкурент на виборах мера Львова за версією читачів "Коментарів"

Олег Синютка, Андрій Садовий и Руслан Кошулинський. Коллаж: Д. Романюк/Comments.ua

Погана якість доріг, убитий громадський транспорт, постійна відсутність гарячої води та брудні вулиці... Ці та багато інших злободенні проблеми добре знайомі більшості українців, але далеко не всі знають, в чиїй безпосередній компетенції їх рішення. Тому критиці піддаються всі — від самих дрібних чиновників до прем'єр-міністра і навіть президента.

І ось він — довгоочікуваний момент, коли всі українці отримають шанс вибрати тих самих людей, які будуть нести пряму відповідальність за порядок і комфорт в їхньому місті. Вже 25 жовтня жителі усіх міст країни відправляться до виборчих дільниць і проголосують за людей, яких вони хочуть бачити своїм мером.

А поки "Коментарі" надають свої результати голосування, в якому брали участь журналісти, експерти та, найголовніше, наші улюблені читачі! Поїхали!

Андрій Садовий — мер Львова за версією читачів "Коментарів"

Читачі "Коментарів" цього разу чітко натякнули керівництву порталу, що регіональної львівської версії видання їм явно не вистачає. Дивно, але саме голосування у Львові стало найпопулярнішим на сайті! І навіть така висока вибірка не завадила нинішньому міському очільнику Андрію Садовому здобути перемогу. Поки по нашій з вами версії, а що буде насправді дізнаємося орієнтовно 26 жовтня.

Наші користувачі і експерти вважають, що Садовий, який на посаді мера вже 14 років, і в цей раз здобуде перемогу. За нього проголосували 27,96% читачів. Однак в нашому віртуальному голосуванні у нього з'явився дуже серйозний конкурент, якого львів'яни також знають не з чуток. Олег Синютка — голова обласної державної адміністрації відстав всього лише на три з половиною відсотки, набравши в сумі 24,33%.

На третьому місці  — маститий політик, який вже встиг взяти участь в президентських виборах. Це Руслан Кошулинський, один з лідерів всеукраїнського об'єднання "Свобода". У нього, за нашими даними, 11,31%. Відразу за ним розташувалася громадська активістка — Наталя Ван Доеверен-Готь, у якій 6,84% голосів, і п'ятірки найсильніших закриває ще один політик і громадський активіст Ігор Зінкевич з показником в 5,08%.

Повністю з результатами голосування можна ознайомитися тут.

Спасибі всім, хто брав участь в нашому голосуванні. І давайте стежити, як пройдуть вибори насправді. А потім звіримося і дізнаємося, чи збігаються смаки читачів "Коментарів" із загальними настроями жителів Львова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини