Головна Новини Політика вибори У Херсоні дівчина кинула в урну для голосування паспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні дівчина кинула в урну для голосування паспорт

У комісії заявили, що урну розкрити нереально

26 жовтня 2020, 09:31 comments3952
Поділіться публікацією:

Поки по всій Україні фіксують сотні порушень виборчого процесу, в Мережі говорять про курйозні випадки. Наприклад, в Херсоні місцева мешканка кинула в урну для голосування власний паспорт. Про це пише місцеве видання "Новий день".

У Херсоні дівчина кинула в урну для голосування паспорт

Повідомляється, що дівчина викинула паспорт випадково, про що повідомила комісії. Однак там заявили, що урну зараз розкрити нереально. Мовляв, за виборчим кодексом, вміст урни для голосування — навіть те, що не є бюлетенем — запаковується і передається в виборчком. Так що паспорт змогли дістати тільки вночі, що дуже засмутило жительку Херсона.

Нагадаємо, явка на місцевих виборах склала 35,94%. Про це повідомляє Громадянська мережа "Опора" на офіційному сайті організації. За даними спостерігачів "Опори", торік більше українців виявили бажання проголосувати. Так, у 2019 році явка на виборах до Верховної Ради склала 49,3%. Тоді як у 2015 році участь у місцевих виборах взяло 46,5% українців. Додамо, що похибка дослідження становить 1,14%. В "Опорі" прогнозували, що явка виборців на місцевих виборах в Україні складе менш як 50%. І це може бути пов'язано, в першу чергу, з пандемією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини