Головна Новини Політика вибори Трамп розповів, як би він не допустив війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, як би він не допустив війни в Україні

Кандидат у президенти США від республіканської партії розповів свій сценарій проти війни в Україні

28 вересня 2023, 22:51 comments1008
Поділіться публікацією:

Трамп заявив, що міг би запобігти війні в Україні, знизивши ціну за барель нафти до $40. Про це повідомляють "Коментарі".

Трамп розповів, як би він не допустив війни в Україні

Трамп

"Ціни на нафту були б такими низькими, що Росія не могла б собі дозволити воювати. Ціна була б $40 за барель", — запевняє кандидат у президенти США, виступаючи перед страйкуючими робітниками в Мічигані.

Зазначимо, що Захід використав прийом зі зниженням світової ціни на нафту проти агресії Радянського Союзу в Афганістані. Тоді за рахунок збільшення видобутку нафти Саудівською Аравією було досягнуто зниження світових цін на нафту і, як наслідок, зменшення валютних надходжень до радянської економіки. На думку низки істориків, це сприяло надлому економіки СРСР, не здатної надалі нести такі високі військові витрати, початку політичної та економічної кризи в Союзі, що призвела до його розпаду. Тим не менш, СРСР воював в Афганістані 10 років — з 1979 по 1989 рік.

Пыд час нинішньої війни західні країни також запровадили "стелю цін" на російську нафту, яку закуповують треті країни, зокрема Індія. Крім того, країни Європейського Союзу повністю відмовилися від купівлі російського газу, замінивши його американським скрапленим або іншими джерелами енергоносіїв. У той же час, європейські країни продовжують закуповувати російські добрива для аграрного сектора, для виробництва яких потрібні великі обсяги газу.

Тим часом, Forbes визначив найвпливовіших креаторів світу: Top-2023. Цього року 50 лауреатів щорічного списку Forbes Top Creator за допомогою своїх 2,6 мільярда передплатників заробили близько 700 мільйонів доларів.

Трамп заявив, що Міллі "заслуговує на страту".

А у Зеленського звинуватили російську еліту у вживанні героїну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

28 вересня 2023, 22:49

Ще один балабол розрахований на лохів. Нам уже Порошенко тоже в 14 році обіцяв як стане президентом доллар зробить по 5 грн. Не вірте їм, а нашим і тем бельше!


Новини