Головна Новини Політика вибори Ставка на перемогу: в Сумах батько і два сини йдуть на вибори від різних партій
commentss НОВИНИ Всі новини

Ставка на перемогу: в Сумах батько і два сини йдуть на вибори від різних партій

Сім'я Галаєва не в перше балотується до місцевих рад від різних політсил

20 жовтня 2020, 00:04 comments3760
Поділіться публікацією:

Напередодні місцевих виборів в Україні в Сумській області показали, як можна об'єднати три конкуруючі політсили — батько і двоє його синів балотуються в депутати відразу від трьох партій. Так, депутатами вирішили стати Магомед Галаєв, а також його сини Расул і Рустам Галаєви. Про це свідчать офіційні дані на сайті Центральної виборчої комісії (ЦВК).

Ставка на перемогу: в Сумах батько і два сини йдуть на вибори від різних партій

Батько сімейства Магомед Галаєв балотується в депутати обласної ради від партії "Батьківщина". Вперше він став депутатом цієї політсили в 2015 році.

Расул Галаєв з 2015 року був народним депутатом міської ради міста Суми від "Блоку Петра Порошенка". У 2020 році він також балотується в депутати від політсили п'ятого президента — "Європейська солідарність". До цього він обіймав посаду помічника прокурора.

Рустам Галаєв йде на вибори вперше — він вирішив стати депутатом місцевої міськради від партії "Слуга Народу". До цього він працював в прокуратурі, при цьому з 2017 по 2020 рік обіймав посаду заступника прокурора Сумської області, що зазначено в його декларації.

Крім того, сім'я Галаева володіє центральним ринком в місті Суми. Офіційно ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ РИНОК М. СУМИ" зареєстровано на дружину Магомеда Галаєва і мати Расула і Рустама Галаєвих — Наталю Галаєву. При цьому посаду директора підприємства виконує Расул Галаєв.

Похід сім'ї Галаєвих на місцеві вибори в Сумській області викликав резонанс в соцмережах. Так, редактор порталу "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов зазначив, що Магомед Галаєв об'єднав Володимира Зеленського з Петром Порошенком і Юлією Тимошенко на місцевих виборах в Сумах.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський назвав три фінальних питання всенародного опитування, який відбудеться 25 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини