Головна Новини Політика вибори Стало відомо, скільки склала явка на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки склала явка на виборах

У минулих роках на вибори прийшло більше українців

25 жовтня 2020, 22:41 comments1314
Поділіться публікацією:

В Україні о 20:00 закрилися виборчі дільниці. Явка на місцеві вибори склала 35,94%. Про це повідомляє Громадянська мережа "Опора" на офіційному сайті організації.

Стало відомо, скільки склала явка на виборах

Такий відсоток оприлюднено станом на 20:00. Тож з 12:00, коли явка досягала 13,5%, показник виріс на 22%.

За даними спостерігачів "Опори", минулого року більше українців виявили бажання проголосувати. Так, в 2019 році явка на виборах у Верховну Раду склала 49,3%. Тоді як в 2015 році участь в місцевих виборах взяло 46,5% українців.

Додамо, що похибка дослідження становить 1,14%.

В "Опорі" прогнозували, що явка виборців на місцевих виборах в Україні складе менше 50%. І це може бути пов'язано, в першу чергу, з пандемією коронавірусу.

Додамо, що Центральна виборча комісія повідомила, що активність виборців на 22:00 становить 36,98%. Зазначається, що отримано і опрацьовано 98,65% інформації від ТВК про явку виборців.

Стало відомо, скільки склала явка на виборах - фото 2

Нагадаємо, оприлюднено перші дані екзитполів. Вже відомо, хто може стати мером та які партії ймовірно потраплять до міських рад у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Маріуполі, Черкасах, Миколаєві, Кривому Розі.

Як повідомлялося, під час місцевих виборів в Україні не обійшлося без конфузів. Портал "Коментарі" зробив добірку найдивніших і безглуздих моментів у день голосування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини