Головна Новини Політика вибори Список «Батьківщини» в Білій церкві очолив юрист, якого Соболєв підозрював у вбивстві сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Список «Батьківщини» в Білій церкві очолив юрист, якого Соболєв підозрював у вбивстві сина

ЗМІ вказали на сумнівні факти з біографії кандидата

7 жовтня 2020, 16:55 comments1518
Поділіться публікацією:

На місцевих виборах цього року в Білій Церкві виборчий список партії Юлії Тимошенко "Батьківщина" очолив юрист Руслан Браславський. Він балотується в Київську обласну раду, про що повідомив у Facebook.

Список «Батьківщини» в Білій церкві очолив юрист, якого Соболєв підозрював у вбивстві сина

У ЗМІ про Браславського досить багато інформації. Відомо, що раніше він вже балотувався в парламент від БЮТ, але не пройшов. Тоді його пов'язували з одіозним суддею Артуром Ємельяновим і звинувачували нібито в рейдерстві.

Пізніше його прізвище засвітилося в справі про вбивство 4-річної дитини, сина бізнесмена В'ячеслава Соболєва, в центрі Києва. Сам Браславський підозру в причетності до злочину спростував, хоч і відмовився пройти дослідження на поліграфі, про що наполягали родичі вбитого хлопчика.

Раніше повідомлялося, що в Україні 25 жовтня відбудуться місцеві вибори. Експерти зробили прогнози, в яких регіонах українці побачать найбільш гарячі баталії і розповіли, як виглядає зараз загальна картина на шахівниці місцевих виборів. За словами політологів, в Україні місцеві вибори перетворилися в гонку індивідуалів з ухилом в хайп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини