Головна Новини Політика вибори РНБО: місцеві вибори- 2020 – одни з найскладніших за історію України
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО: місцеві вибори- 2020 – одни з найскладніших за історію України

Таку заяву зробив Секретар РНБО Сергій Данілов під час наради з головами силових та інших структур

27 серпня 2020, 16:49
Поділіться публікацією:

Місцеві вибори в Україні, які повинні відбутися цієї осені, можуть стати одними з найскладніших за останній час. Причина — зростання епідемічної загрози. Про це йдеться на сайті РНБО.

РНБО: місцеві вибори- 2020 – одни з найскладніших за історію України

Джерело: 24.TV

"Сьогоднішні цифри, які ми отримуємо згідно з аналізом програмно-апаратного комплексу "СОТА", дають нам розуміння того, що ми не можемо допустити, аби епідемічна ситуація вийшла з-під контролю під час місцевих виборів",- таку заяву зробив Сергій Данілов під час наради з головами силових та інших структур, яка відбулась в стінах Головного ситуаційного центру при Раді національної безпеки і оборони України сьогодні, 27 серпня.

Також Данілов наголосив на необхідності суворого дотримання на виборчих дільницях рекомендацій МОЗ, а саме — дотримання соціальної дистанції, маскового режиму, а також забезпечення дезінфікуючими засобами.

Також, за словами Секретаря РНБО, одне із проблемних питань, яке потребує негайного вирішення — це своєчасне матеріально-технічне забезпечення ЦВК, що вимагає оперативних змін в законодавстві.

Голова ЦВК Олег Діденко, у свою чергу, заявив про необхідність забезпечення виборчих прав усіх громадян під час карантину, зокрема хворих на COVID-19.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, як будуть протистояти коронавірусу на виборчих дільницях під час місцевих виборів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини