Головна Новини Політика вибори Правоохоронці планують перевіряти людей зі списків Товмасяна від партії «Єдність» на виборчих дільницях
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці планують перевіряти людей зі списків Товмасяна від партії «Єдність» на виборчих дільницях

Правоохоронці можуть перевіряти виборців, яких підозрюють в підкупі

23 жовтня 2020, 18:12
Поділіться публікацією:

Після обшуків в офісах партії "Єдність Олександра Омельченка" через підозри в підкупі виборців в 8 районах столиці, правоохоронці можуть влаштувати перевірки і на виборчих дільницях. Про це пише "Голос" .

Правоохоронці планують перевіряти людей зі списків Товмасяна від партії «Єдність» на виборчих дільницях

Джерела в правоохоронних органах повідомили, що відстежуватимуть "мотивованих" виборців безпосередньо біля виборчих дільниць. Таким чином планують залучити передбачуваних злочинців до відповідальності за ймовірну продаж голосів безпосередньо після голосування.

За даними видання, мова йде про підкуп виборців кандидатом від партії "Єдність Олександра Омельченка" Ваганов Товмасяном, який балотується по 10-му округу в Святошинському районі Києва. Списки людей, яких нібито підкуповували або планували підкупити від його імені, називають найбільш численними, в них нарахували понад 10 тис. Чоловік.

Раніше, телеканал "112 Україна", посилаючись на власні джерела, повідомив про те, що поліція вилучила списки підкуплених "Єдністю Олександра Омельченка" виборців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини