Головна Новини Політика вибори Подоляк розповів, чи будуть в Україні вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк розповів, чи будуть в Україні вибори

У Зеленського назвали умови, які потрібно забезпечити для проведення виборів в Україні.

29 серпня 2023, 16:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував можливість проведення виборів в Україні під час війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

Подоляк розповів, чи будуть в Україні вибори

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Подоляк вважає, що проведення виборів в Україні під час війни стане "історичним прецедентом і потужним символом відданості України принципам демократії". Однак за словами радника ОП слід розуміти, що це складне завдання і подібних ситуацій не було в історії.

Подоляк перераховує фактори, які повинні бути виконанні для проведення виборів. Зокрема це стосується безпеки на виборчих дільницях на території України, яка постійно перебуває під ракетними ударами Росії. Крім того, слід забезпечити голосування для військових на фронті, а також українських біженців, які наразі перебувають у багатьох країнах світу.

Також Подоляк пояснює, що вибори вимагатимуть значних фінансових витрат, особливо в момент, коли "весь бюджет має працювати на перемогу".

"Але головне – збереження єдності під час виборчих кампаній та ефективності системи керування державним апаратом", — пише Подоляк.

Подоляк підсумовує, що в потрібний момент Україна зможе провести демократичні вибори та зможе паралельно протистояти армії РФ. Однак чиновник не вказує на можливу дату виборів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Михайло Подоляк прогнозує швидке закінчення війни. Український чиновник пояснює, що з часом українські війська швидше звільнятимуть окуповані території, що призведе до падіння режиму Путіна.

Також "Коментарі" писали про Трампа, якого можуть зняти з президентських виборів через неочікувану причину у Конституції США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини