Головна Новини Політика вибори Перед виборами влада маніпулює народом, залякуючи людей похилого віку і заманюючи молодь - Шахов
commentss НОВИНИ Всі новини

Перед виборами влада маніпулює народом, залякуючи людей похилого віку і заманюючи молодь - Шахов

Шахов вважає, що ситуацію з коронавірусом використовують для маніпуляцій напередодні виборів

22 жовтня 2020, 18:17
Поділіться публікацією:

Штаб з боротьби з коронавірусом швидше правильно назвати "штабом виборів", де ключове слово — вибори. Так лідер партії "Наш край", кандидат в мери Києва Сергій Шахов прокоментував ситуацію з коронавірусом напередодні місцевих виборів і розповів в ефірі програми "Підсумки дня з Вадимом Колодійчуком" на телеканалі   "Обозреватель ТВ" , що думає про створення нового антиковідного штабу на чолі з Зеленським.

Перед виборами влада маніпулює народом, залякуючи людей похилого віку і заманюючи молодь - Шахов

"Якщо у нас все так погано з епідемією, то будьте чесними з людьми і перенесіть вибори? Наприклад, на весну. Адже на ділянках буде велике скупчення людей, але немає грошей, щоб забезпечити елементарні засоби захисту — маски, рукавички, антисептики і т.д., — заявив Шахов. — Сьогодні влада, безумовно, йде на злочин. Вона залякує людей похилого віку, які в групі ризику. А адже саме ці люди поважають закон, свої права і обов'язки і завжди приходять голосувати. При цьому своїми п'ятьма питаннями Зеленський витягує молодь на виборчі дільниці, заманюючи їх марихуаною".

На думку Шахова, влада ділить народ України на "своїх" і "чужих" виборців в спробі переламати тенденцію до падіння рейтингу провладної партії. Таку ситуацію Шахов назвав черговою спробою позбавити українців їх конституційних прав. Зокрема, нардеп нагадав про скасування виборів на Донбасі в 18 ключових громадах регіону. Тільки там сталася дискримінація українців за територіальною ознакою, а зараз відбувається дискримінація за віковою і соціальною ознаками, вважає Шахов.

"До речі," Наш край "робив свої опитування по всій країні, й ще недавно абсолютна більшість людей (особливо на сході — близько 80%) збиралися прийти на місцеві вибори, щоб змінити ситуацію. Але зараз українців просто залякали — і охочих проголосувати вже набагато менше. Але я закликаю людей надіти маски, рукавички, взяти дезінфектор, прийти на вибори, щоб не дозволити владі маніпулювати країною в корисливих цілях", — заявив Шахов.

Нагадаємо, МОЗ назвало правила безпеки під час виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини