Головна Новини Політика вибори Партія «За Майбутнє» висуне в мери Житомира Андрія Дяченка, - Развадовський
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія «За Майбутнє» висуне в мери Житомира Андрія Дяченка, - Развадовський

Офіційно "За Майбутнє" оголосить про висунення всіх кандидатів до середини вересня

2 вересня 2020, 07:27 comments2344
Поділіться публікацією:

У партії "За Майбутнє" визначилися, хто стане їхнім кандидатом на пост глави Житомира на місцевих виборах в жовтні. Представляти політичну силу буде Андрій Дяченко. Про це написав на своїй сторінці в Facebook голова Житомирської організації партії Віктор Развадовський.

Партія «За Майбутнє» висуне в мери Житомира Андрія Дяченка, - Развадовський

Віктор Развадовський і Андрій Дяченко. Фото: Facebook

Андрій Дяченко має великий управлінський досвід, стверджує Развадовський, і тому може стати ефективним керівником міста.

"Партія "За Майбутнє" — це об'єднання людей справи. Саме тому ми висунемо на пост мера Житомира Андрія Дяченка. Це справжній управлінець, людина, яка точно розуміє потреби міста і городян, адже багато років працює в органах виконавчої влади. Хоч би якими були часи, хто б не очолював державу — він завжди відстоював інтереси житомирян. Він, як ніхто інший, розуміє, що потрібно зробити, щоб Житомир став одним з найуспішніших міст країни, де є робочі місця, гідні заробітні плати, і люди відчувають себе захищеними. Місто, в якому є парки та сквери, де чути дитячий сміх. Місто, в який повертається молодь замість того, щоб шукати кращої долі в інших місцях. Місто, у якого є майбутнє ", — зазначив Развадовський.

На цих виборах житомиряни самі вирішуватимуть долю міста, каже політик. Вони повинні вибрати такого мера, який не на словах, а на ділі зможе змінити місто на краще.

"Упевнений, що ви, як і я, втомилися від людей, які поняття не мають, і зрештою, не хочуть розуміти, чим живе Житомир. Ми всі втомилися від шоуменів, за якими стоять люди, які збагачуються на наших городянах. Ми маємо шанс на місцевих виборах зупинити цей хаос і нарешті вибрати главу міста, який впевнено поведе Житомир в майбутнє. Це залежить тільки від нас", — підсумував Развадовський.

Офіційно партія оголосить про висунення кандидатів пізніше в вересні.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чи варто чекати в Україні вуличних зіткнень напередодні місцевих виборів 25 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини