Головна Новини Політика вибори Пальчевського висунули в мери під час зустрічі з виборцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Пальчевського висунули в мери під час зустрічі з виборцями

Андрій Пальчевський назвав цілі свого висування в очільники Києва

15 вересня 2020, 17:23
Поділіться публікацією:

Звичайна дворова зустріч в Оболонському районі перетворилася в стихійну акцію підтримки політика, під час якої місцеві жителі попросили Андрія Пальчевського взяти участь у виборчій кампанії. Про це йдеться у повідомленні на сайті політичної сили.

Пальчевського висунули в мери під час зустрічі з виборцями

Пальчевський обговорював с жителями Оболоні проблеми району і в ході діалогу громадськість висловила бажання делегувати Пальчевському право представляти їхні інтереси на посаді міського голови. Вражений Пальчевський пристав на пропозицію та заявив:

"Я довго вагався, чи йти в мери. Але, здається, прийшов час взяти відповідальність на себе. Зараз я бачу, що нам вдалося зібрати команду професіоналів, які можуть зробити місто успішним і зручним для життя", — сказав кандидат.

Також Пальчевський окреслив цілі, які ставить перед собою та своєю командою:

"Мене надихає ваша підтримка. І повірте, я її дуже ціную. Ми йдемо у владу, для того, щоб змінювати місто. Для цього ми відкриватимемо нові станції метро — щороку. Нові дитячі садки — щороку. Нові розв'язки — щороку. Нові лікарні — щороку. І це не фантазії", — звернувся він до людей.

Нагадаємо, згідно з соціологічними дослідженнями, Андрій Пальчевський — один з головних претендентів на вихід у другий тур виборів мера Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини