Головна Новини Політика вибори Омелян підтримує висунення Ляшка на 208-му окрузі на Чернігівщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Омелян підтримує висунення Ляшка на 208-му окрузі на Чернігівщині

Екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян впевнений, що Олег Ляшко повинен повернутися в український парламент, щоб внести в політику зміст

15 липня 2020, 19:28 comments1069
Поділіться публікацією:








Колишній глава Міністерства інфраструктури Володимир Омелян виступив на підтримку голови "Радикальної партії" Олега Ляшка, як кандидата на проміжних виборах по 208-му округу в Чернігівській області. Про це він заявив в ефірі передачі "ТРК-Україна".

Омелян підтримує висунення Ляшка на 208-му окрузі на Чернігівщині

Свою позицію Омелян позначив коротко: діючому парламенту гостро бракує політиків, які здатні предметно і обґрунтовано критикувати державну владу.

"Ми бачимо зараз у сучасному парламенті дуже багато хайпи і дуже мало змісту. Я б хотів, щоб пан Олег Ляшко повернув зміст у Верховну Раду. Не просто кинути ідею і робіть з нею, що хочете, а потім, якщо ми помилилися, то будемо переголосовувати знову. А чітко розуміти після обговорення, що ми робимо, які є бачення держави, програма розвитку держави. Це те, що я сподіваюся і вірю, Ляшко може пронести в нинішній парламент", — підсумував екс-міністр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з такою ж позицією на підтримку Олега Ляшка виступила його колишня політична противниця, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Прона зазначила, що Олег Ляшко є найбільш перспективним кандидатом на цьому окрузі, так як має підтримку близько 30% голосів виборців, а також реально готовий працювати в інтересах України, створюючи опозиційну програму в Раді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини