Головна Новини Політика вибори Не здійснений конкурент Лукашенка на виборах з Москви приїхав до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Не здійснений конкурент Лукашенка на виборах з Москви приїхав до Києва

Екс-претендент на посаду президента Білорусі Валерій Цепкало сьогодні з Москви приїхав до Києва

2 серпня 2020, 20:37
Поділіться публікацією:

Претендент на пост президента Республіки Білорусь, який не був допущений до виборів, Валерій Цепкало приїхав сьогодні до Києва, оскільки змушений був виїхати з території рідної країни, де він підданий політичному остракізму з боку чинної влади. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Захід".

Прес-секретар політика і колишнього голови Парку високих технологій Олексій Урбан підтвердив, що Цепкало зараз знаходиться в українській столиці.

Раніше, 24 липня, повідомлялося, що Цепкало покинув Білорусь і поїхав в Москву, забравши своїх дітей. Коментуючи свій виїзд з країни, він зазначив, що йому загрожує арешт: попередили друзі в правоохоронних органах — МВС і КДБ Білорусі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що єдиний кандидат від опозиції на президентських виборах в Білорусі Світлана Тіхановська  викликала чинного гаранта Олександра Лукашенка на дебати, які будуть проходити відповідно до законодавства. Вона заявила, що відмовляється брати участь в дебатах на державному телебаченні. Вона підкреслила, що запропоновані дебати — це "фарс і марна трата часу білорусів, які будуть їх дивитися".

"Дебати, які ви пропонуєте нам, — це така ж підробка, як і ваші вибори. Дебати з кандидатами, що не зібрали 100 тисяч підписів, — це фарс, — сказала Тіхановська.

Не здійснений конкурент Лукашенка на виборах з Москви приїхав до Києва



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини