Головна Новини Політика вибори Місцеві вибори в окремих громадах Донецької та Луганської області не відбудуться – ЦВК
commentss НОВИНИ Всі новини

Місцеві вибори в окремих громадах Донецької та Луганської області не відбудуться – ЦВК

ЦВК призначила перші місцеві вибори у 24 регіонах, однак є виключення для Донбасу

8 серпня 2020, 21:59 comments1317
Поділіться публікацією:

Місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня, але у низці районів Донецької та Луганської області голосування не проводитиметься. Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Місцеві вибори в окремих громадах Донецької та Луганської області не відбудуться – ЦВК

На засіданні комісія призначила 1441 перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів в усіх 24 областях України. Повний перелік обіцяють опублікувати невдовзі.

Зазначимо, що місцеві вибори на Донбасі не проводитимуть. Йдеться про 10 сільських, селищних, міських територіальних громад Бахмутського, Волноваського, Маріупольського та Покровського районів Донецької області та 8 – Сєвєродонецького і Щастинського районів Луганської області.

Також повідомляється, що ЦВК дослухалася до Луганської ВЦА про те, що на території Новоайдарської селищної громади Щастинського району Луганської області на частині виборчих дільниць, зокрема, № 440265, 440266, 440271, 440272, 440277, неможливо здійснювати організацію підготовки та проведення місцевих виборів.

Судячи зі сторінки у Facebook секретаря ЦВК Олени Гатауліної, список громад Луганської області, де вибори не проводитимуться, виглядає наступним чином.

Місцеві вибори в окремих громадах Донецької та Луганської області не відбудуться – ЦВК  - фото 2

В Донецькій області мова раніше йшла про Світлодарську, Торецьку, Волноваську, Ольгинську, Вугледарську, Мирненську, Сартанську, Авдіївську, Мар'їнську та Очеретинську ОТГ.

Нагадаємо, Зе-команда вибрала новий слоган під місцеві вибори: без весни і посадок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини