Головна Новини Політика вибори Медведчук переграв Зеленського і Ахметова в Кривому Розі - на батьківщині президента, - Потьомкін
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук переграв Зеленського і Ахметова в Кривому Розі - на батьківщині президента, - Потьомкін

Політоглядач прогнозує, що в наступному скликанні Ради може бути абсолютно нова більшість, яка замінить "Слугу народу" Зеленського

10 грудня 2020, 16:30
Поділіться публікацією:

На виборах мера Кривого Рогу кандидат від ОПЗЖ Костянтин Павлов впевнено переміг кандидата від "Слуги народу" Дмитра Шевчика. Цей результат стоїть окремо в низці програшів, які "слуги" зазнали на виборах мера в великих містах, заявив на своїй сторінці в Facebook політичний оглядач Олександр Потьомкін.

Медведчук переграв Зеленського і Ахметова в Кривому Розі - на батьківщині президента, - Потьомкін

Фото з відкритих джерел

За його словами, Кривий Ріг показав, що навіть особистий бренд Володимира Зеленського вже не витягує вибори в рідному місті президента.

"Бренди Зеленського і Ахметова були нещадно биті брендом Віктора Медведчука, лідера ОПЗЖ. Це результат провалів команди президента і успіхів Медведчука, який навіть в опозиції досяг ряду найважливіших домовленостей з президентом РФ Володимиром Путіним, розробив реальний мирний план, який здатний покласти край війні на Донбасі, а також презентував програму зменшення комунальних тарифів у країні", — заявив Потьомкін .

Експерт зазначає, що на місцевих виборах українці показали, що зачарування Зеленським зникла так само швидко, як і виникла, а ось довгострокові перспективи мають ті партії, які працюють з електоратом і відстоюють інтереси свого виборця.
Програш Зеленського в рідному місті — це ще і удар по самолюбству президента, вважає Потьомкін.

"Можна стерпіти поразки "слуг" в умовній Одесі, але поразка від Медведчука в Кривому Розі — це втрата останнього бастіону. Безсумнівно, що на парламентських виборах, які, ймовірно, будуть вже скоро, результат партії влади буде ще більш катастрофічним", — повідомив політоглядач.

Потьомкін не виключає, що після місцевих виборів багато політиків будуть все більше придивлятися до ОПЗЖ як до найбільш перспективної партії України.

"А це означає, що в наступному скликанні Ради у нас може бути абсолютно нова більшість, опозиційна до президента і його трагічної політики," — зазначив експерт.

Нагадаємо, з'явився новий рейтинг довіри до політиків: хто наступає на п'яти лідеру-Зеленському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини