Головна Новини Політика вибори 11 кримінальних проваджень за день - підсумки місцевих виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

11 кримінальних проваджень за день - підсумки місцевих виборів

До поліції надійшло 407 повідомлень про порушення на місцевих виборах 22 листопада

23 листопада 2020, 09:45
Поділіться публікацією:

Вчора в 11 містах України пройшов другий тур виборів місцевої влади. За цей день до поліції надійшло 407 повідомлень про порушення виборчого процесу. За 11 з них правоохоронці відкрили кримінальні провадження. Дану інформацію підтверджують на офіційному сайті Національної поліції.

11 кримінальних проваджень за день - підсумки місцевих виборів

Фото: RT

Спостерігачами було зафіксовано фальсифікацію та викрадення виборчих бюлетенів, підкуп виборців, порушення таємниці голосування, підробку документів та дрібне хуліганство. В деяких областях на виборчих дільницях не вистачало урн та кабінок для голосування.

Найбільше повідомлень про порушення було зафіксовано в Дніпропетровській області. До того ж в Дніпрі було помічено агітацію за чинного мера міста. На одній із дільниць в Амур-Нижньодніпровському районі зникла печатка виборчої комісії.

Нагадаємо, місцеву владу обирали у Львові, Миколаєві, Дніпрі, Рівному, Ужгороді, Черкасах, Бердянську, Слов’янську, Дрогобичі, Полтаві та Нікополі.

Сайт “Коментарі” також рекомендує прочитати думку Леоніда Кравчука, чи відбудуться вибори на Донбасі та чому це потрібно.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини