Головна Новини Політика вибори Хаос напередодні виборів: в США проводять мітинги та перекривають дороги по всій країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Хаос напередодні виборів: в США проводять мітинги та перекривають дороги по всій країні

Прихильники Трампа блокують виборців по всій країні, а опонент звинувачує Трампа в нездатності стримувати ріст хворих на COVID-19

2 листопада 2020, 18:01
Поділіться публікацією:

В США поступово наростає напруга між виборцями.

Хаос напередодні виборів: в США проводять мітинги та перекривають дороги по всій країні

Фото: INDEPENDENT

Останній день передвиборчої агітації важко назвати спокійним. Країною покотилася хвиля протестів. Прихильники Дональда Трампа вийшли на вулиці Ньо Йорку та Нью-Джерсі та почали перекривати дороги, мости та шосе. Тоді як у Каліфорнії виборцям заблокували доступ до дільниць. 

В перегонах за голос виборця кандидат в президенти Джо Байден вирушає на мітинги до Пенсільванії та Огайо, а чинний президент Дональд Трамп вирушає у "турне" до Північної Кароліни, Пенсільванії, Вісконсину та Мічигану.

Кандидат у президенти від Демократичної партії звинувачує опонента в його нездатності стримувати поширення коронавірусу, оскільки в більшості штатів зростає кількість хворих якраз напередодні виборів. Ситуацію з COVID-19 він називає "непростимою".

"Наш президент не виконав свого основного обов'язку перед нацією: захистити нас. Це непростимо". — йдеться у твіттері Байдена. 

Трамп, у свою чергу заявляє, що після виборів звільнить головного експерта з інфекційних хвороб США та публікує пости зі своїм відомим закликом. 

"... Нам потрібні ВИ, щоб вийти та проголосувати! Разом ми ЗРОБИМО АМЕРИКУ ЗНОВУ ВЕЛИКОЮ!" — уривок з допису Трампа у твіттері. 

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що через коронавірус США на виборах достроково проголосували 80 мільйонів громадян. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини