Головна Новини Політика вибори Голубов vs Труханов: політолог назвав єдиного реального конкурента чинного мера Одеси
commentss НОВИНИ Всі новини

Голубов vs Труханов: політолог назвав єдиного реального конкурента чинного мера Одеси

Політолог Кирило Молчанов вважає, що єдиним, хто може обійти Геннадія Труханова може стати потенційний кандидат від ОТЗЖ Дмитро Голубов

15 вересня 2020, 19:07
Поділіться публікацією:

Основна боротьба за крісло мера Одеси під час найближчих місцевих виборів розгорнеться між чинним градоначальником Геннадієм Трухановим і кандидатом від партії "Опозиційна платформа — За життя". У партії поки не висунули кандидата, але, швидше за все, ним стане екс-нардеп Дмитро Голубов. Про це заявив політолог Кирило Молчанов.

Голубов vs Труханов: політолог назвав єдиного реального конкурента чинного мера Одеси

Політолог нагадав, що Дмитро Голубов є відомою особою в Одесі. Раніше він балотувався до Верховної Ради від Суворовського району міста, де за нього проголосували 41% виборців.

"Можна стверджувати, що персональний рейтинг Голубова плюс підтримка ОПЗЖ по Одесі, — це, як мінімум, потрапляння до другого туру, і на тлі його неконфліктного реноме в місті можна об'єднати політичні та бізнес-еліти, з якими побив горщики Труханов", — вважає Кирило Молчанов.

На думку політолога у "Опозиційної платформи — За життя" високий рівень підтримки в Одесі. Водночас, вважає Молчанов, кандидат від "Слуги народу" Олег Філімонов має низький електоральний рейтинг.

"В Одесі кандидатура "гумориста" Філімонова явно не витримує критики, його роль в кампанії зводиться до того, щоб "позначити" участь "Слуги народу" і успішно злити вибори під Труханова", — заявляє політолог.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура направили в суд обвинувальний акт у справі про недостовірну інформацію в декларації мера Одеси Геннадія Труханова за 2017 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини