Головна Новини Політика вибори Експерт розповів, чому передвиборча кампанія Андрія Пальчевського ефективніша, ніж у інших кандидатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, чому передвиборча кампанія Андрія Пальчевського ефективніша, ніж у інших кандидатів

Кущ підкреслив, що економічна програма партії Пальчевського позбавлена популістських гасел, а спрямована на реальні зміни

9 жовтня 2020, 11:28
Поділіться публікацією:

Ролики відомого українського політика Андрія Пальчевського, який на місцевих виборах-2020 йде в мери Києва, прості, але орієнтовані на реальні зміни в країні. Про це економіст Олексій Кущ пише на своїй сторінці в Facebook.

Експерт розповів, чому передвиборча кампанія Андрія Пальчевського ефективніша, ніж у інших кандидатів

"Останні ролики Андрія Пальчевського — про необхідність проіндексувати пенсію і підняти якість і доступність медицини. Багатьох збентежило, що ролики зняті на мобільний телефон, без участі масовки і акторів. Так, Пальчевський досить заможна людина. Але при цьому він не став йти шляхом "продуктових наборів" і дорогої реклами. З тієї причини, що немає сенсу йти в політику і бути епігоном чужих помилок, наступаючи на одні й ті ж граблі. Адже настає ера людиноцентричної політики", — упевнений він.

Також Кущ підкреслив, що економічна програма партії Пальчевського позбавлена популістських гасел, а спрямована на реальні зміни.

"Розробляючи економічний блок партії "Перемога Пальчевського" я свідомо уникав популістських обіцянок по рівню тарифів або зарплат. Перш за все, в економічному блоці відбивалася фіскальна революція, системне перезавантаження всієї економічної моделі. Причому, як на рівні країни, так і на рівні окремо взятого мегаполісу. Що і має привести, в кінцевому підсумку, до більш високих стандартів якості життя", — резюмує економіст.

Раніше Олексій Кущ розповідав, як знизити вартість газу для населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини