Головна Новини Політика вибори Експерт: "Опитування Зеленського" було придумане Михайлом Подоляком
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: "Опитування Зеленського" було придумане Михайлом Подоляком

Ряд ЗМІ пов'язують Подоляка з колишнім главою адміністрації Януковича - Сергієм Льовочкіним

19 жовтня 2020, 14:11
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Володимир Цибулько вважає, що питання від Зеленського, на які українці відповідатимуть в день виборів, придумані Михайлом Подоляк. Про це написав сам експерт в "Фейсбуці".

Експерт: "Опитування Зеленського" було придумане Михайлом Подоляком

"Незаконний опитування, єдиною метою якого є залучення людей на виборчі дільниці, демонстрація нібито" народовладдя "від команди Зе, коли запропонувати більше нічого. Хто ж придумав так підставити президента? Моє джерело з Офісу Зеленського каже, що це опитування — справа рук Михайла Подоляка — нещодавно призначеного в Офіс Президента відповідальним за всю інформаційну політику адміністрації гаранта. Маючи на руках падаючі рейтинги "Слуг", опинившись перед реальністю, що ні в одному обласному центрі не отримають не те що крісло мера, а й не зможуть сформувати більшість, Подоляк зважився на технологію, яка повинна допомогти "Слугам" хоч якось ", — написав Цибулько.


Нагадаємо, ряд ЗМІ пов'язують Подоляка з екс-главою Адміністрації Януковича Сергієм Льовочкіним. Коли Сергій Льовочкін був главою адміністрації Януковича, Подоляк був "смотрящим" від нього за на той момент главою КМДА Олександром Поповим.

"Це на 100% людина Льовочкіна, його, так би мовити, очі і вуха. А ще — його голос. І тепер цей голос, судячи з усього, буде давати поради самому Андрію Єрмаку ", — цитує газета" Дело " політолога Олексія Голобуцького.

Джерело стверджує, що зарплату Подоляку платять з так званого "фонду Дмитра Фірташа", з якого беруть гроші на зарплату в "конвертах" не тільки працівникам ВП але і ряду депутатів.

"Те, що Льовочкін близький до Єрмаку побічно говорить і ефір підконтрольного йому каналу" Інтер ", який намагається не критикувати відкрито президента, а навпаки — всіляко висвітлює всі ініціативи гаранта" — додав експерт.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини