Головна Новини Політика вибори Джо Байден обрав голову адміністрації Білого Дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Джо Байден обрав голову адміністрації Білого Дому

Новим головою адміністрації президента став Рон Клейн

12 листопада 2020, 18:06
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що 46-ий президент США зробив важливе призначення у Білому Домі.

Джо Байден обрав голову адміністрації Білого Дому

Фото: NBC News

Американські ЗМІ повідомляють, що новий президент США Джо Байден обрав голову адміністрації президента. Ним став оперативний працівник, ветеран Рон Клейн. З 1980-х років він працював помічником Байдена в Сенаті та за часів віце-президентства політика. За інсайдерською інформацією Клейн був старшим помічником Барака Обами в Білому Домі. 

І Байден і Клейн вже встигли прокоментувати нове призначення в Білому Домі. 

"Його досвід та здатність працювати з людьми всього політичного спектру — це саме те, що мені потрібно від керівника апарату Білого Дому", — розповів Байден. 

"З нетерпінням чекаю, щоб допомогти новому президенту підібрати талановиту та різноманітну команду для роботи в Білому Домі, оскільки ми маємо виконати програму змін, щоб виправити розбіжності в нашій країні", — повідомив Рон Клейн.

Клейн працював радником з питань судочинства при Юридичному комітету Сенату з 1989 по 1992 роки, коли Байден був головою Сенату. Також працював радником та спічрайтером виборчих кампаній Байдена у 1988 та 2008 роках. 

Рон Клейн був керівником апарату Байдена з 2009 по 2011 років, коли Джо Байден був віце-президентом при каденції Барака Обами.  Також брав участь в президентських кампаній Білла Клінтона та Джона Керрі. 

Цікавий факт: Кевін Спейсі зіграв Рона Клейна у фільмі "Перерахунок", який відзнято на реальних подіях та який розповідає події президентських виборів в США 2000 року. 

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що Трамп подав позов до суду через результати виборів президента США. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини