Головна Новини Політика вибори Довибори до Верховної Ради: опубліковані перші результати екзитполів
commentss НОВИНИ Всі новини

Довибори до Верховної Ради: опубліковані перші результати екзитполів

Сьогодні, 28 березня, в Україні відбулися проміжні і повторні вибори депутатів сільських, селищних і міських рад

28 березня 2021, 23:41
Поділіться публікацією:

Згідно з даними екзитполів на окрузі №50 у Донецькій області зі значною перевагою лідирує діючий міський голова Добропілля Андрій Аксьонов. Він йшов на вибори від партії "Порядок". Він перемагає з великим перевагою. Про це передають "Новости Донбасса".

Довибори до Верховної Ради: опубліковані перші результати екзитполів

Вибори. Фото із відкритих джерел

Попередньо за Аксьонова проголосували 65,5% виборців. Його найближчий конкурент — кандидат від "Партії Шарія" Валентин Рибін, за якого віддали голоси 14,8% виборців. Кандидат від партії "Європейська солідарність" Юлія Кузьменко набрала 6,8% голосів.

На довиборах до Верховної Ради на окрузі №87, згідно екзит-полам, лідирують кандидати Олександр Шевченко від партії "За майбутнє" з 32,4% голосів і Руслан Кошулинський від ВО "Свобода" з 31,6% голосів. Третє місце попередньо дісталося кандидату від "Слуги народу" Василю Вірастюку з 29,4% голосів. Іншим кандидатам дісталося не більше 3% голосів. Про це свідчать дані екзит-пол групи "Рейтинг".

Раніше "Коментарі" писали, що співробітники поліції сьогодні зафіксували 39 повідомлень про порушення виборчого процесу. Повідомляється, що найбільше порушень зареєстровано у Івано-Франківській області — 21 і в Донецькій області — 13. Там сьогодні відбувалися проміжні вибори народних депутатів України. Більшість порушень стосувалися незаконної агітації — 12, підкупу виборців — 5, фальсифікації виборчих документів — 5, незаконних опитувань — 2, фотографування виборчого бюлетеня — 1, звезення виборців — 1, знищення агітаційних матеріалів — 1, спроби виносу виборчого бюлетеня — 1, знищення виборчого бюлетеня — 1 і перешкоджання роботі виборчої комісії — 1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

30 березня 2021, 08:27

Плебс у своєму амплуа - тепер обрав сєпара та колаборанта з іноземним громадянством. Що значить горілка - зовсім позбавляє розуму!


Новини