Головна Новини Політика вибори Давид Сакварелідзе закликав підтримати Ляшка на 208 окрузі
commentss НОВИНИ Всі новини

Давид Сакварелідзе закликав підтримати Ляшка на 208 окрузі

Колишній заступник генпрокурора пояснив, чому підтримує Олега Ляшка

7 жовтня 2020, 18:26 comments1063
Поділіться публікацією:

Колишній заступник генерального прокурора України і прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе підтримав кандидатуру Олега Ляшко, який балотується на місцеві вибори на 208 окрузі в Чернігівській області. Відповідний пост Сакварелідзе написав на своїй сторінці в Facebook.

Давид Сакварелідзе закликав підтримати Ляшка на 208 окрузі

За словами Сакварелідзе, його дивує той факт, що деякі люди балотуються до Верховної Ради і заявляють про бажання змінити країну, і при цьому не є політиками. Він також вважає, що багатьом нардепам так і не вдалося стати політиками.

"Перший сигнал повернення людей до професійних політиків буде на 208-му окрузі на перевиборах в Чернігівській області, — зазначає Сакварелідзе. — У такого досвіченого політика, як Ляшко, немає альтернативи в Чернігові. Комусь він подобається, а комусь ні, але Олег Ляшко є професійним політиком. Чернігівська область не має іншої альтернативи, крім такого політика, як Ляшко".

Давид Сакварелідзе назвав кілька причин, які будуть гарантувати перемогу Олегу Ляшку на окрузі. Серед них і розчарування новими обличчями в суспільстві, і амбіції Олега Ляшка. Колишній заступник генпрокурора також звертає увагу на те, що Ляшко має власну партію й амбіції йти в наступний парламент. Сакварелідзе впевнений, що Олег Ляшко буде витрачати більше часу на виборця і зосередиться на зростанні своїх сил в майбутньому.

"Ми з Ляшком мали серйозні розбіжності та конфлікти. Але не забуду, як у 2008 році, коли росіяни бомбили Грузію, і ми чекали реакції України — більшість українських політиків в Раді вирішили мовчати й не дражнити Росію резолюціями про окупацію. Ляшко ж прийняв резолюцію в підтримку Грузії. Про це не забули. А коли ми зустрілися, я подякував йому за це", — написав Давид Сакварелідзе.

Нагадаємо, раніше "Батьківщина" заявила про підтримку Ляшко, який буде балотуватися в депутати в Чернігівській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини