Головна Новини Політика вибори Через провал Зеленського на виборах в Кривому Розі Ахметов може зірвати підрахунок голосів, - Молчанов
commentss НОВИНИ Всі новини

Через провал Зеленського на виборах в Кривому Розі Ахметов може зірвати підрахунок голосів, - Молчанов

Політичний експерт Кирило Молчанов пояснив, чому кандидат від команди Зеленського не отримав підтримку в Кривому Розі

7 грудня 2020, 11:59 comments1159
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Кирило Молчанов заявив, що Зеленський з тріском програв вибори в рідному Кривому Розі. Як пише політексперт на своїй сторінці в Facebook, перемогти кандидату від "Слуги народу" Шевчик не допомогла навіть пряма агітація від президента, який приїхав до Кривого Рогу якраз напередодні голосування.

Через провал Зеленського на виборах в Кривому Розі Ахметов може зірвати підрахунок голосів, - Молчанов

Фото з відкритих джерел

Раніше партія Зеленського вже програла вибори до міськради Кривого Рогу — там створено коаліцію з партії "Українська перспектива" Вілкула та ОПЗЖ. Таким чином, у новообраного мера Павлова буде своя більшість у міськраді.

Молчанов заявив, що той, хто програв вибори, "слуга народу" Шевчик — це менеджер Ахметова — директор підприємства, що входить до групи "Метінвест".

"Такі зв'язки не нові в українській політиці — подивіться на прем'єр-міністра, який також був менеджером Ахметова. Але, в разі Кривого Рогу — люди з рідного міста президента сказали тверде "ні" такому союзу. Не допомогла навіть сітка з підкупу голосів на виборах на користь Шевчика, яку викрили в день голосування по центральних телеканалах", — заявив Молчанов.

За словами експерта, підрахунок голосів можуть зірвати.

"Але Ахметов не був би Ахметовим, якби залишив ситуацію як є. В даний момент там готуються зірвати підрахунок голосів і вкладають в це шалені гроші. Ще б пак, адже він пообіцяв Зеленському перемогу. А на виході — повний провал. Ні мера, ні міськради, тільки пшик, — написав Молчанок. — Зеленському пора міняти партнерів. Або йти. Люди йому вже не вірять. Навіть у рідному місті".

Як повідомлялося, експерти підбили підсумки другого туру виборів в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини