Головна Новини Політика вибори Чаплига: Блокування Ютуб-каналу Медведчука - це знищення того, хто всуху виграє у проамериканських
commentss НОВИНИ Всі новини

Чаплига: Блокування Ютуб-каналу Медведчука - це знищення того, хто всуху виграє у проамериканських

Політичний експерт прокоментував блокування ютуб-каналу Віктора Медведчука

24 жовтня 2020, 14:30 comments1114
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Михайло Чаплига прокоментував блокування ютуб-каналу Віктора Медведчука: "Вчора на добу був заблокований мій акаунт за моє "невтішне" ставлення до соросят і їх покровителів демократів в заморській метрополії. А сьогодні заблокували ю-туб Медведчука. Вибачте, але я якось інакше собі уявляв "світлих ельфів" заокеанської демократії, які рятують нас від тоталітаризму, несучи нам світло "свободи слова".

Чаплига: Блокування Ютуб-каналу Медведчука - це знищення того, хто всуху виграє у проамериканських

Експерт прокоментував блокування ютуб-каналу Віктора Медведчука

"Нагадаю, що в 2014 році після захоплення влади в Україні політиками, що орієнтувалися на США, проти Медведчука Білий Дім ввів санкції. А пізніше, в 2017 році у Медведчука заблокували його особистий аккаунт на Фейсбуці, на якому було понад 700 тисяч підписників, і сторінку політика — на ній теж було більше 700 тисяч. Разом — під півтора мільйона. Більше, ніж у будь-якого українського політика і в той час, і зараз.
Сьогодні у Медведчука заблокували його канал на Ютюбі, відео на якому переглянули 158 мільйонів разів. Причому це найбільше число переглядів серед всіх українських політиків.
І все це "звичайно" ж не порушення свободи слова (сарказм)
", -вважає він.
"Вибачте, але це тотальне ядерне інформаційне бомбардування по тому, хто всуху виграє на американських же ресурсах у проамериканських політиків. Це не "свобода слова" — це брудні методи боротьби і подвійні стандарти", — робить висновок Чаплига.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини