Головна Новини Політика вибори "Це ти, п * дла, забув, що таке закон": Червоненко зняв передвиборчий ролик за сюжетом серіалу "Ліквідація"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це ти, п * дла, забув, що таке закон": Червоненко зняв передвиборчий ролик за сюжетом серіалу "Ліквідація"

Кандидат в мери Одеси Євген Червоненко обіграв героїв з культової картини в своїй передвиборчій агітації

22 вересня 2020, 17:54 comments1116
Поділіться публікацією:

"Це ти, п * дла, забув, що таке закон": Червоненко зняв передвиборчий ролик за сюжетом серіалу "Ліквідація"

Відомий політичний діяч, який недавно приєднався до партії "Наш край" і заявив про участь у виборах на пост мера Одеси Євген Червоненко, зняв захоплюючий ролик за сюжетом багатосерійного детективу "Ліквідація", який одесити по праву вважають одним з історичних символів міста. Ролик опубліковано на акаунті журналіста Василя Голованова в Facebook.

Так, за сюжетом ролика, Червоненко приїжджає на "Молдаванку", відомий район Одеси, де збираються відомі злодії і кримінальні авторитети, щоб дати установку про подальший розклад.

"Слухайте мене всі, хто має вуха. Деребану Одесу я вам більше не дам. Зграя ваша злочинна свою діяльність припиняє", — заявив політик в манері головного героя Давида Гоцмана.

У відповідь кримінальні авторитети з одеським акцентом відповідають з насмішкою і недовірою.

"Як страшно, зараз тільки розбіг возюму. Від Дюка. Не по закону Євген Альфредович", — зауважив його співрозмовник.

"Це ти, п * дла, забув, що таке закон. Повернути Одесу одеситам, випалити свавілля і корупцію розпеченим залізом. Ось це по закону, ось це по справедливості", — звернувся Червоненко до глядачів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні на допит викликають самого Джо Байдена , кандидата від демократів на посаду президента США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини