Головна Новини Політика вибори "Буде палахкотати до Владивостока": Лукашенко відповів на революцію в Білорусі перед виборами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Буде палахкотати до Владивостока": Лукашенко відповів на революцію в Білорусі перед виборами (ВІДЕО)

Напередодні виборів в Білорусі президент Олександр Лукашенко зробив "послання" до народу і відповів на розмови про революцію

4 серпня 2020, 14:40
Поділіться публікацією:








"Буде палахкотати до Владивостока": Лукашенко відповів на революцію в Білорусі перед виборами (ВІДЕО)

9 серпня в Білорусі відбудуться президентські вибори. Напередодні нинішній президент республіки Олександр Лукашенко зробив заяву. Політик пригрозив: в разі дестабілізації обстановки або революції, "розгориться пожежа до Владивостока". Відповідне "послання" до народу з'явилося в YouTube.

"Не підкидайте тут ядерної зброї. Не зривайте обстановку, бо буде палахкотіти так, що до Владивостока буде важко", — сказав Лукашенко напередодні президентських виборів.

Нагадаємо, головний конкурент Олександра Лукашенка на виборах глави Республіки Білорусь Світлана Тихановська заявила, що відправила дітей в одну з країн Євросоюзу до завершення президентських виборів. Так, за словами політика, таке рішення вона була змушена прийняти після того, як їй неодноразово почали надходити погрози про арешт, а також вилучення дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини