Головна Новини Політика вибори Брудні піар-технології замість гідної боротьби, - Загід Краснов заявив про чергову провокацію, що готується
commentss НОВИНИ Всі новини

Брудні піар-технології замість гідної боротьби, - Загід Краснов заявив про чергову провокацію, що готується

Загід Краснов нагадує, що участь в «чорних» піар-кампаніях, як і продаж свого голосу, кримінально карані

4 листопада 2020, 12:11
Поділіться публікацією:

Дніпро чекає другий тур виборів міського голови, а в ньому за голоси мешканців обласного центру будуть боротися чинний глава Борис Філатов і його опонент, лідер регіональної і добре знайомої городянам партії "Громадська Сила" Загід Краснов. І хоча ще не закінчена боротьба за голоси першого туру і ЦВК не оголосила його остаточні результати, вже з'являються повідомлення про брудні методи.

Брудні піар-технології замість гідної боротьби, - Загід Краснов заявив про чергову провокацію, що готується

Так, наприклад, адвокат і учасник виборів-2020 Олексій Погрібняк опублікував підбірку матеріалів проти одного з лідерів "мерської" гонки Загіда Краснова, які вважає проплаченими.

"Ще не оголосили про другий тур виборів мера, а Фейсбук завалила проплачена реклама з брудом на одного з кандидатів", — пише він на своїй сторінці.

І цікавиться, чи читають люди взагалі такі публікації та чи не за бюджетні кошти міста оплачується чорний піар.

Сам же Загід Краснов, передбачаючи чергові медіаатаки, заявив про чергове вкидання:

"У штабі мого опонента задумали зняти про мене кіно. Там вже не знають, як ще облити мене брудом, тому вирішили пограти в Голлівуд... .Задумка проста. Вони знімають інтерв'ю з міліціонером, де він розповідає про мене всякі вигадані страшилки. Щоб у вас волосся стало дибки. Стара камера потрібна для достовірності картинки — переконати вас, що це відео було записано в 90-х, а вони випадково знайшли його в якомусь архіві. Трюк старий і примітивний. Як і всі методи, які використовують проти мене технологи мого опонента. Просто вони впевнені, що вас легко обдурити".

І поки сам Борис Філатов голосно презентує звичайні дії місцевих органів самоврядування, його головний опонент і учасник другого туру мерської гонки Загід Краснов нагадує, що участь в "чорних" піар-кампаніях, як і продаж свого голосу, кримінально карані.

Нагадаємо, раніше Краснов попросив правоохоронців розібратися з провокаціями в ході виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини