Головна Новини Політика вибори Опитування "Коментарів": хто повинен стати наступним мером Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

Опитування "Коментарів": хто повинен стати наступним мером Дніпра

"Коментарі" разом з читачами намагаються визначити політичні симпатії українців у великих містах

9 жовтня 2020, 19:40 comments1591
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа RATINGS: Comments.UA раді представити серію опитувань, в рамках яких ми з'ясуємо — кому українці просто зараз готові довірити посади мерів найбільших міст країни. На черзі — Дніпро, де кілька великих гравців вийшли на старт передвиборчої кампанії.

Опитування "Коментарів": хто повинен стати наступним мером Дніпра

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Погана якість доріг, вбитий громадський транспорт, постійна відсутність гарячої води, дахи, що протікають і брудні вулиці... Ці та багато інших злободенних проблем добре знайомі більшості українців, але далеко не всі знають, в чиїй безпосередній компетенції їх вирішення. Тому критиці піддаються всі — від найдрібніших чиновників до прем'єр-міністра і навіть президента.

І ось він — довгоочікуваний момент, коли всі українці отримають шанс обрати тих самих людей, які будуть нести пряму відповідальність за порядок і комфорт у їхньому місті. Вже 25 жовтня жителі усіх міст країни відправляться до виборчих дільниць і проголосують за людей, яких вони хочуть бачити своїм мером.

А поки кандидати роблять все можливе, щоб домогтися лояльності максимального числа виборців, портал "Коментарі" хоче з'ясувати, кому просто зараз жителі найбільших міст країни готові віддати свої голоси. Ми пропонуємо вам вибрати одного кандидата, за якого ви готові проголосувати просто зараз. А вже після виборів ми порівняємо їх результати з даними нашої рейтингової платформи та проаналізуємо, хто з кандидатів якісніше за інших провів передвиборчу кампанію, а хто — провалився у вирішальний момент.

А хто кандидати?

У Дніпрі, як і в Києві, вистачає відомих у масштабах цілої країни політичних діячів. Знову йде на вибори журналіст, колишній нардеп, а нині чинний мер Дніпра Борис Філатов. Одним з його суперників буде Геннадій Корбан, в рядах партії якого ("Укроп") він і став народним депутатом України у 2015-му році.

Доповнює список "титанів" Олександр Вілкул - також колишній "регіонал", а нині - обличчя партії "Блок Вілкула — Українська перспектива". Соціологія високі шанси на прохід до другого туру (відразу понад 50% голосів навряд чи хтось набере в Дніпрі) дає також підприємцю та громадському діячеві Загіду Краснову.

З повним списком кандидатів у мери Дніпра можна ознайомитися тут.

Голосуйте сміливо, адже портал "Коментарі" вже за доброю традицією гарантує максимальну чесність і прозорість своїх опитувань!

Відзначте свій вибір, щоб побачити результати опитування.

Також портал "Коментарі" пропонує визначити, кого ви б хотіли бачити мером Одеси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини