Головна Новини Політика вибори Атрошенко закликав чернігівців голосувати за Ляшка
commentss НОВИНИ Всі новини

Атрошенко закликав чернігівців голосувати за Ляшка

Мер Чернігова закликав мешканців міста підтримати Олега Ляшка на виборах

23 жовтня 2020, 13:24 comments2129
Поділіться публікацією:

Діючий мер Чернігова Владислав Атрошенко прибув до Куликівки на Чернігівщині, для того, щоб підтримати лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу Радикальної партії.

Атрошенко закликав чернігівців голосувати за Ляшка

Атрошенко закликав підтримати Ляшка

Чернігівський міський голова розповів про проекти в області, які реалізовані за допомоги Олега Ляшка, після чого закликав місцевих жителів підтримати кандидатуру лідера Радикальної на довиборах у парламент по 208-му округу.

"Я підтверджую, що Ляшко зробив значний внесок – з держави спрямував 40 мільйонів гривень, що було суттєвою підтримкою у будівництві одного з найсучасніших дитячих садочків у Чернігові. Я відповідальний перед своїми виборцями і я прагматично розмірковую. В моїй історії було вже таке, коли на прохання колишнього Президента я підтримав одного "зальотного" в Чернігові. І скажу: "Не буде з цього діла". Тому голосуйте за своїх. Ляшко народився тут, він пройшов нелегке життя, з дитбудинку вибився в люди. Він цінує землю, цінує відданість людей", – сказав Атрошенко.

Олег Ляшко подякував Владиславу Атрошенку за підтримку та запевнив, що буде робити все необхідне у парламенті для розвитку Чернігівщини.

"Зараз на кону – доля країни. Ті невігласи, які сьогодні при владі, ведуть країну до розвалу. Завдання всіх українців – зупинити цю політику, припинити торгувати землею, людьми і національними інтересами. Я йду до парламенту для того, щоб потужно відстоювати ваші інтереси в обласній раді та місцевих органах самоврядування. Разом із партією Владислава Атрошенка та іншими здоровими політичними силами ми будемо об’єднуватися, щоб наводити порядок в країні. Я, як майбутній народний депутат від 208 округу, обіцяю свою підтримку і Чернігову, і Чернігівщині. Ми зробимо все, щоб люди жили достойно, а не виживали", – наголосив Ляшко.

Нагадаємо, окрім мера Чернігова Владислава Атрошенка, Олега Ляшка підтримали провідні українські політики: лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, мер Дніпра Борис Філатов, Віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський та інші.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ляшко впевнено перемагає на довиборах по 208 округу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини