Головна Новини Політика внутрішня політика Звинувачень більш, ніж достатньо: у США вимагають від Зеленського вирішити проблему з Єрмаком
commentss НОВИНИ Всі новини

Звинувачень більш, ніж достатньо: у США вимагають від Зеленського вирішити проблему з Єрмаком

Член Палати представників США Вікторія Спартц вважає, що у близькому оточенні президента Зеленського може бути людина, яка може підігравати Росії

10 липня 2022, 08:22 comments3142
Поділіться публікацією:

Член Палати представників США Вікторія Спартц виступила з різкою заявою щодо глави Офісу президента Андрія Єрмака. Чиновниця заявила, що президент України Володимир Зеленський "має вирішити проблему" Андрія Єрмака і закликала МЗС України взяти до уваги її заяви. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві на сайті Вікторії Спартц.

Звинувачень більш, ніж достатньо: у США вимагають від Зеленського вирішити проблему з Єрмаком

Андрій Єрмак та Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Представниця Палати представників США зазначила, що її заяви – це не емоції і президент Зеленський докладає великих зусиль на те, щоб мати міжнародну підтримку у боротьбі з підступним ворогом, глава української держави витрачає багато часу та сил, щоб відстояти суверенітет України, але в нього залишається невирішеною внутрішня проблема – це голова його офісу – Андрій Єрмак.

Далі Вікторія Спартц назвала низку звинувачень на адресу глави президентської канцелярії.

За словами Спартц, першим сигналом став витік даних до Білорусі і внаслідок зриву важливої операції із захоплення "вагнерівців". Другим сигналом, що насторожує, стали провальні мирні переговори з Москвою перед початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Третім фактором, який також багато про що говорить – це ігнорування попереджень західних спецслужб про те, що Росія готує повномасштабне вторгнення та війну проти України. У результаті країна не зуміла належним чином підготуватися до війни. Наступними чинниками, де може бути причетний голова ВП, є окупація Херсона, трагедія батальйону "Азов", затягування термінових закупівель військової техніки через Міноборони України, затягування через свого заступника Олега Татарова призначення незалежного антикорупційного прокурора.

При цьому Спартц закликала як американський, так і український уряди з усією серйозністю поставитися до її заяви, щоб закрити багато питань, які виникли щодо Андрія Єрмака.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на скільки затягнеться війна в Україні: прогноз експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://spartz.house.gov/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

10 липня 2022, 11:02

Єрмак як завхоз не повинен займатись політичною діяльністтю,Але Президент порушуючи всі державні справи дозволив Єрмаку займатись тим, що це не входить в його обов'язкі. Пан Єрмак заснував організовану структуру влади ,яка порушує статті Конституції України .Пане Президент доволі знущатись зз аконами які противоріччат Конституції України. Слава Україні!!! Захисникам Батьківщині Слава!!!


Новини