Головна Новини Політика внутрішня політика Звернення Рената Кузьміна про національну ідею знайшло підтримку серед багатьох громадських діячів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Звернення Рената Кузьміна про національну ідею знайшло підтримку серед багатьох громадських діячів в Україні

Ренат Кузьмін вважає, що всі українці повинні брати участь у розробці нової національної ідеї

23 червня 2020, 20:01 comments1163
Поділіться публікацією:

Звернення народного депутата України від партії "Опозиційна платформа – За життя" Рената Кузьміна щодо проведення громадської дискусії про створення нової національної ідеї підтримали багато громадських діячів нашої країни.

Звернення Рената Кузьміна про національну ідею знайшло підтримку серед багатьох громадських діячів в Україні

Зокрема, заслужена артистка України Любов Титаренко заявляє, що наша країна не летить у прірву, а вже давно там знаходиться. За її словами, творча інтелігенція, наукова інтелігенція і звичайні люди ледве виживають. "Повністю зруйнована економіка, ні медицини, ні освіти. У дітей забирають останнє. Ми повинні об'єднати всіх лідерів в ім'я України, в ім'я української національної ідеї", – заявила артистка.

Політолог Олександр Лазарєв у свою чергу зазначає, що національна ідея, за якої жили 70 років, закінчилася ще в 90-ті роки, а інша так і не з'явилася. У той же час, національною ідеєю для багатьох стала ідея заробляння грошей, а після з'явилися поняття "держзрада", "бандерізація суспільства", "використання України в цілях заробітку західних держав".

"І поки наша країна, поки наші громадяни, поки ми з вами, особливо інтелектуальна інтелігенція, не почне займатися, не почне виробляти нову національну ідею, доти нас будуть використовувати у своїх цілях", – каже політолог.

Зазначимо, що Ренат Кузьмін виступив з ініціативою об'єднати всіх небайдужих українців для роботи над планом майбутнього нашої країни, включно з розробкою нової національної ідеї для України.

Раніше "Коментарі" писали, що Ренат Кузьмін запропонував використовувати свої представництва в Facebook і Telegram як майданчик для громадських дискусій щодо нової національної ідеї для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини