Головна Новини Політика внутрішня політика Зупинити війну на Донбасі здатний лише Медведчук, - академік Пешко
commentss НОВИНИ Всі новини

Зупинити війну на Донбасі здатний лише Медведчук, - академік Пешко

Відомий вчений переконаний, що Медведчуку треба надати більше повноважень для відновлення миру на Донбасі

1 жовтня 2020, 12:25
Поділіться публікацією:

Лідеру партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктору Медведчуку необхідно надати більше повноважень з питань відновлення миру на Донбасі. З таким закликом до президента України Володимира Зеленського в своєму блозі на сайті "Кореспондент" звернувся громадський і політичний діяч, академік і перший віце-президент Академії економічних наук України Анатолій Пешко.

Зупинити війну на Донбасі здатний лише Медведчук, - академік Пешко

У своєму зверненні вчений акцентує увагу на тому, що на сьогоднішній день протистояння в Нагірному Карабасі переросло в справжню війну.

"Сьогодні ми свідки трагедії, коли тліюче військове протистояння в Нагірному Карабасі переросло в справжню війну з величезними матеріальними, але найстрашніше — людськими жертвами. Думаю, всі ми добре розуміємо, що ситуація на Сході України не менш небезпечна для наших слов'янських народів", — заявляє Анатолій Пешко.

На думку вченого, зупинити війну на Донбасі, а також повернути Донецьку та Луганську області до складу України здатна лише одна людина.

"Неефективну українську владу міг би рішуче замінити один відомий український політик! Його ім'я — Віктор Медведчук", — стверджує академік.

У зв'язку з цим, громадський діяч звернувся до президента України Володимира Зеленського із закликом дати Віктору Медведчуку спеціальні повноваження для вирішення двох питань, а саме: припинення війни на Сході України, а також повернення Луганської та Донецької областей до складу України.

"На сьогоднішній день це єдина людина, яка може повернути мир і благополуччя на нашу землю! Шановний Володимире Олександровичу Зеленський! Це не просто прохання, це єдиний шанс врятувати територіальну цілісність держави і невинні душі наших солдатів, а також мирних жителів і, в тому числі, наших дітей", — резюмував Анатолій Пешко.

Раніше голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що президент України Володимир Зеленський "продовжує демонструвати відсутність політичної волі для досягнення миру на Донбасі". Політик переконаний в тому, що просування до миру неможливе без проведення на Донбасі повноцінних виборів, що передбачено Мінською угодою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини