Головна Новини Політика внутрішня політика Знамениті "Кролики": Медведчук вирішує більше питань, ніж уряд
commentss НОВИНИ Всі новини

Знамениті "Кролики": Медведчук вирішує більше питань, ніж уряд

Артисти Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко зазначили, що глава політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук - "професіонал на своєму місці, який дбає про народ"

24 листопада 2020, 14:49
Поділіться публікацією:

Україну можна назвати "незалежної" країною, оскільки від неї нічого не залежить. Так в ефірі "112 Україна" прокоментував небажання української влади домовлятися про постачання в країну російської вакцини від COVID-19 народний артист України Володимир Моісеєнко, додавши, що влада діє так, орієнтуючись на реакцію з боку США.

Знамениті "Кролики": Медведчук вирішує більше питань, ніж уряд

"Все це — ставлення до свого народу. До квітня 2021 року ми будемо чекати американську вакцину. Є вже вакцина, яку можна вживати, вона працює, вона дієва, а ми будемо чекати тільки ту вакцину, про яку нам скажуть. Друге питання — скільки буде коштувати американська вакцина", — сказав він.

Під'єднався до розмови колега Моісеєнко, народний артист України Володимир Данилець відзначив професіоналізм Віктора Медведчука і небажання нинішньої влади розв'язувати нагальні питання.

"Один чоловік, Віктор Медведчук, поїхав і вирішив скільки питань. І по вакцині, і по тому, щоб зняли санкції (санкції РФ з ряду українських підприємств. — Ред.), Щодо обміну полоненими. Адже ніхто не розповідає, що це Медведчук робить, це саме його робота. Одна людина замінює цілий уряд. Ось профі, ось людина на своєму місці, ось людина, яка піклується про свій народ. Він хоче цього, і він це робить. А якщо хлопці не хочуть, то вони не роблять. Вони нам розповідають казочки", — озвучив свою думку Данилець.

Моісеєнко при цьому уточнив, що, можливо, влада і хоче розв'язувати ці питання, але не отримує на це відповідних команд ззовні, натякнувши таким чином, що Україна знаходиться під зовнішнім управлінням, про що неодноразово говорив лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук.

Раніше голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявляв, що чим більше українська влада прислухається до порад Заходу, тим менше в країні порядку і більше боргів і зобов'язань.

Також політик говорив про те, що владі необхідно зосередитися на покупці вакцини від COVID-19, яка вже розроблена і застосовується в Росії.

"Коли мова йде про захист і виживання українських громадян, уже не до політичних ігор. Інакше українська влада дограється до того, що за новими дорогами, якщо вони, звичайно, будуть побудовані, не буде кому їздити ", — зазначив лідер ОПЗЖ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини