Головна Новини Політика внутрішня політика ЗМІ запитали Арахамію про запуск нового інформаційного телеканалу, який підтримуватиме Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ запитали Арахамію про запуск нового інформаційного телеканалу, який підтримуватиме Зеленського

За інформацією у ЗМІ, телеканал буде розташований у КВЦ "Парковий"

25 листопада 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

У Мережі поширюється інформація, за якою керівник фракції "Слуга народу" у парламенті Давид Арахамія керує запуском інформаційного телеканалу. Про це повідомляє видання MIGnews.

ЗМІ запитали Арахамію про запуск нового інформаційного телеканалу, який підтримуватиме Зеленського

Давид Арахамія. Фото - MIGnews

У зв'язку з цим журналісти спитали нардепа про правдивість цієї інформації.

У своєму журналістському запиті портал   MIGnews попросив Давида Арахамію дати відповідь на такі запитання: чи правда, що нардеп особисто керує запуском нового інформаційного телеканалу, інформаційна політика якого буде спрямована на підтримку особисто Володимира Зеленського і буде розташована у КВЦ "Парковий"?

Також журналісти поцікавилися, чи правда, що такий канал буде побудований на базі 8 каналу і скільки коштуватиме його придбання. Водночас ЗМІ вимагає дати відповідь на запитання, чи це рішення було — особистою ініціативою керівника фракції "Слуга народу", чи він отримав відповідне прохання від президента Зеленського.

У документі Арахамію просять підтвердити або спростувати інформацію про те, що для запуску телеканалу народний обранець особисто збирає кошти з українських бізнесменів і що їх розмір вкладів коливається від 100 до 300 тисяч доларів. Йдеться і про задекларовані мільйони Арахамії власних коштів, чи він планує безпосередню участь у фінансуванні роботи нового телеканалу?

MIGnews також цікавиться, чи справді Арахамії не вдалося повністю укомплектувати редакцію телеканалу, оскільки його команда поки що не може гарантувати фінансову стійкість нового проєкту та не пропонує співробітникам довгострокових контрактів.

ЗМІ запитали Арахамію про запуск нового інформаційного телеканалу, який підтримуватиме Зеленського - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини