Головна Новини Політика внутрішня політика Жоден суд в світі не прийме записи телефонних розмов нібито Медведчука як доказ - Бодров
commentss НОВИНИ Всі новини

Жоден суд в світі не прийме записи телефонних розмов нібито Медведчука як доказ - Бодров

Експерт підкреслив, що реальних доказів у справі Віктора Медведчука немає, і вже не буде

12 серпня 2021, 13:11
Поділіться публікацією:








Жоден суд в світі не прийме записи телефонних розмов нібито Медведчука як доказ - Бодров

Андрій Бодров. Фото з відкритих джерел

В СБУ з проханням про ознайомлення із записами телефонних переговорів, які надаються в якості доказів у справі голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука, звернувся нардеп України та представник української делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв. Однак в Службі безпеки України заявили, що не мають відношення до збору цих доказів, тому у них їх немає. Про це в ефірі телеканалу "Перший незалежний" повідомив політтехнолог Андрій Бодров.


Експерт підкреслив, що реальних доказів у справі Віктора Медведчука немає, і вже не буде.


"У зв'язку з тим, що відбувається останнім часом, видно, що доказів у справі ми не побачимо. Один з депутатів Верховної Ради Ар'єв звернувся до СБУ з проханням ознайомитися з плівками і їх експертизами. СБУ відповіло, що не має до цього ніякого відношення. По суті справи, СБУ не збирало подібних доказів. НАБУ також звернулося до СБУ з проханням надати їм ці плівки ", — розповів політтехнолог.


Бодров зазначив, що, то, що називають "плівками", є цифровим записом, який легко піддається монтажу.


"Жоден суд у світі це не прийме як доказ, крім того, і не було ніякого дозволу. Суд ігнорує будь-які процесуальні норми щодо лідера опозиції. Але навіть в цих умовах, повного ігнорування, СБУ стверджує депутату, що не має відношення до збору цих даних, і надати експертизу не може. Ми бачимо, як зараз зроблено крок назад. Акела розуміє, що промахнувся ", — констатував політтехнолог.


Нагадаємо, Офіс генерального прокурора звинувачує голову Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука в державній зраді. 13 травня цього року лідер опозиції був поміщений під домашній арешт, а 9 липня домашній арешт продовжили ще на два місяці. Адвокати політика подали апеляційну скаргу на дане рішення, але 30 липня Київська апеляційний суд залишив рішення Печерського районного суду міста Києва про продовження запобіжного заходу без змін.


За словами Віктора Медведчука, справжньою причиною кримінальної справи стосовно нього є те, що на Банковій не сприймають конструктивну критику з боку опозиції — як від нього самого, так і інших членів партії "Опозиційна платформа — За життя".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, політолог Михайло Погребинський вважає, що звинувачення, висунуті Віктору Медведчуку, не мають під собою ніяких підстав. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Європі звернули увагу на кримінальне переслідування Віктора Медведчука. Політолог Сергій Годний висловив свою думку про кримінальне переслідування Віктора Медведчука. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 серпня 2021, 12:21

"Вы ж нычого нэ довэдэтэ" (автори Путін, Песков і подібна нечисть на Росії і, більшість нашої верхівки). Те, що патріотично розікрали Україну та вивели її на друге місце в світі після КНДР - не аргумент і не доказ. Навпаки, порушення конституційних прав учасників патріотичної корупції.


Новини