Головна Новини Політика внутрішня політика Всю земельну і будівельну сферу Харкова віддадуть легіонеру Офісу президента Кузьміну, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Всю земельну і будівельну сферу Харкова віддадуть легіонеру Офісу президента Кузьміну, - ЗМІ

Сергій Кузьмін був призначений заступником міського голови Харкова 12 жовтня

21 жовтня 2021, 18:23 comments2248
Поділіться публікацією:

Сергій Кузьмін, якого нещодавно призначили заступником в.о. мера Харкова Ігоря Терехова з питань діджіталізаціі, був нав'язаний Офісом президента. Про це повідомляє видання "Telegraf".

Всю земельну і будівельну сферу Харкова віддадуть легіонеру Офісу президента Кузьміну, - ЗМІ

Сергій Кузьмін. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що Кузьмін нібито повинен займатися в Харкові "земельно-будівельною" сферою на користь деяких людей з Офісу президента.

"Судячи з усього, особливого вибору у Терехова не було — Кузьміна йому "спустили зверху". І той уже на першій сесії показав своє ставлення до Харкова — Кузьмін навіть не виступив перед депутатами", — пишуть журналісти, відзначаючи, що Кузьмін буде курирувати в мерії питання цифрової трансформації.

На думку журналістів, діджіталізація для Кузьміна тільки прикриття. Насправді у нього зовсім інші завдання — він буде курирувати в Харкові ще земельну і будівельну сфери, а також Малі архітектурні форми (МАФи).

Видання нагадує, що найвищою посадою Кузьміна був пост глави Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ). Там він пропрацював недовго і був звільнений. Ще в липні 2019 року тодішній глава Мінрегіону Геннадій Зубко зробив подання Кабміну на звільнення Кузьміна з формулюванням: "не пройшов випробувальний термін". Однак звільняв Кузьміна вже уряд Олексія Гончарука.

Журналісти пишуть, що Терехов в приватних бесідах і переговорах з депутатами міськради щодо майбутнього голосування, а також на засіданні фракції Блоку Кернеса перед сесією міськради пояснив необхідність призначення Кузьміна своїм заступником тим, що його про це нібито попросили з ОП.

За інформацією видання, Терехов нібито сказав депутатам, що земельну і будівельну сферу в Харкові потрібно надати Кузьміну в повне управління на прохання ОП в обмін на підтримку на виборах мера.

Нагадаємо, Сергій Кузьмін був призначений заступником міського голови Харкова на позачерговій сесії Харківської міськради 12 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини