Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленського помітили в супермаркеті: що він там купував
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленського помітили в супермаркеті: що він там купував

Раніше в грудні минулого року року глава держави прийшов в магазин іграшок Planet Toys

1 серпня 2021, 19:43
Поділіться публікацією:

У неділю, 1 серпня президента України Володимира Зеленського помітили в супермаркеті Le Silpo на Бессарабці, що в центрі Києва. Про це в Facebook написав житель Києва Костянтин Левошко.

Зеленського помітили в супермаркеті: що він там купував

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

На фото видно, що президент в масці стоїть з покупками на касі. Автор знімка написав в коментарях, що Зеленський прийшов за продуктами з сином, супроводжувала їх охорона президента. У коментарях він уточнив, що серед покупок зауважив три пляшки вина.

Крім того, за словами Левошко, тільки одна людина зробила Селфі із Зеленським, а решта просто не впізнавали президента в масці. Раніше в грудні минулого року глава держави прийшов в магазин іграшок Planet Toys, щоб купити подарунок своїй дитині.

Нагадаємо, на сайті Президента України був опублікований Указ від 29 липня 2021 року про зміну дати святкування Дня молоді в Україні. Таким чином, відтепер День молоді в Україні буде святкуватися не 26 червня, а 12 серпня, так само як і в усьому світі. Відзначається, що глава держави зробив це з метою підтримки прагнення нашої молоді до інтеграції в європейську спільноту. Даний указ вступає в силу з 1 січня наступного року. День молоді — це національне свято, який в Україні щорічно святкують в останню неділю червня. Його історія тягнеться ще з далекого 1958 року, коли Указом Президії Верховної Ради СРСР був заснований "День радянської молоді". Було прийнято рішення про те, що святкуватиметься він буде в останню неділю червня.

У червні 1994 року перший президент країни Леонід Кравчук підписав Указ, який також свідчив про те, що День молоді в Україні буде святкуватися в останню неділю першого місяця літа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини